Elena Belle om privatlivet – nu berättar hon om lyckan

Det senaste året har varit tufft för Elena Belle som under förra året förlorade sin älskade make i en hjärtattack. Nu berättar hon om den starka insikten hon har fått efter den svåra tiden.
”Känner mig älskad”, skriver hon.

Elena Belle blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där fick tittarna följa med i hennes glamorösa liv tillsammans med dottern Luna och maken Michael Theanne.

Men i mars 2020 hände det ofattbara, familjen splittrades då Michel plötsligt föll ihop och dog under en promenad med hundarna. En obduktionsrapport visade sedan att han drabbats av en massiv hjärtattack, och den plötsliga bortgången tog såklart hårt på Elena. På Instagram skrev hon om den tunga sorgen:

”Jag saknar Michael varje dag, det är så tufft. Vissa dagar är jag verkligen nere och visar dagar lever jag i förnekelse och tänker att han är ute och reser och att han snart kommer tillbaka.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Första bilderna på Elena Belle och skådisen
Avslöjar

Beslutet med dottern Luna – efter makens bortgång

Efter dödsfallet var Elena öppen med sin sorg men kämpade även på med att ta sig vidare i livet för dotterns skull. Och en del av den processen var att flytta från huset som hon och maken hade bott i. På Instagram berättade hon om det stora beslutet och förklarade också anledningen till att hon ville därifrån.

”Jag flyttar ut ur huset när allt med viruset är över. Jag bara kan inte stanna här, allt påminner mig om honom och jag har alltid varit rädd för att vara här ensam. Så jag kommer förmodligen att flytta till en lägenhet. Jag måste bara hitta någonstans där jag känner mig säker”, förklarade hon då.

Elena Belles starka insikt – efter sorgen

Den sorg Elena har tvingats gå igenom går inte ens att föreställa sig, men om det är något hon har lärt sig av den tragiska erfarenheten är att inte ta något för givet. Och under morsdag var det något hon påminde sig lite extra om.

Det var efter att hon hade fått en gåva av hennes dotter som hon skrev:

”Luna gav precis den här till mig på mors-dag. Mitt hjärta är fyllt av kärlek. Att bli mamma är det bästa som någonsin har hänt mig. Jag älskar den här lilla busungen så mycket. Hon är min värld och mitt allt.”

Senare under kvällen gjorde hon ännu en uppdatering där hon skrev om tacksamhet gentemot de människor hon har runt om sig.

”Ligger i sängen och tänker på hur lyckligt lottad jag är som har de människor jag har i mitt liv. Jag känner mig väldigt älskad och uppskattad, och sånna saker tar jag verkligen inte för givet”, skrev hon då.

LÄS OCKSÅ: Följarnas chock över upptäckten i Gunilla Perssons bild

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om nya kärleken

Senaste nytt