Elena Belle visar upp nya kärleken – lyxsemestern med Gleb Savchenko

Elena Belle & Gleb Savchenko

Elena Belle har träffat kärleken på nytt i tv-stjärnan Gleb Savchenko.
Nu visar hon upp den stora kärlekslyckan.

Elena Belle blev ett känt ansikte för svenska folket när hon var med i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där fick tittarna följ hennes lyxiga liv i Los Angeles med maken Michael Theanne och deras gemensamma dotter Luna. Men sedan dess har det hänt en hel del.

År 2020 hände nämligen det ofattbara. Elenas make Michael dog plötsligt av en massiv hjärtattack under en promenad med deras hund och tiden efter befann sig Elena i en djup sorg.

Men nu har över ett år gått sedan den stora tragedin och Elena har gjort allt för att skapa ett så bra liv för henne och dottern. Och nu har hon även berättat att hon träffat en ny.

Nu visar hon upp lyckan med den nya kärleken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elena Belles ord om nya kärleken: ”Han är väldigt fin”

Det var i en intervju med Expressen som Elena avslöjade den stora nyheten att hon träffat någon ny.

– Jag träffar någon. Han bor i Los Angeles, han är väldigt, väldigt fin. Det är väldigt nytt, jag har inte tänkt berätta vem det är än. Men han är inte svensk, han är amerikan, sa hon då till tidningen.

Men trots att hon inte har gått ut med vem den lyckliga är så är det flera som har lagt ihop pusselbitarna. Elena är nämligen ute och reser just nu och vid hennes sida har följarna sett tv-stjärnan Gleb Savchenko, känd från Dancing with the Stars.

På Glebs Instagram-konto har Elena även vid flera tillfällen kommenterat kärleksfulla kommentarer under hans bilder.

”Jag är så glad för din skull älskling”, skrev hon bland annat under ett inlägg där han berättade att han blivit amerikansk medborgare.

Hollywoodfrun visar upp nya kärleken – romantiska bilderna

Men nu verkar Elena inte vilja hålla det hemligt längre. På Instagram visar hon upp privata bilder från deras romantiska semester tillsammans, och där kan man båda skymta god mat, fina drinkar och myskvällar på en lyxig yacht.

LÄS OCKSÅ: My Martens flyttar – berättar om mobbningen mot sonen Ludvig

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons hyllning till dottern Erika Persson på födelsedagen

SENASTE NYTT!