Elena Belle återvänder till Sverige – visar upp bebislyckan

20 jun, 2023 
https://image.hant.se/bylinebild_1.png.jpg?imageId=9571655&x=22.388059701493&y=7.2916666666667&cropw=52.238805970149&croph=48.611111111111&width=1318&height=1318Frida Eklöf
Realitystjärnan Elena Belle bor till vardags i Los Angeles i USA.
Nu är hon åter på svensk mark, vilket hon uppdaterat flitigt om på sociala medier.
På Instagram visar hon den stora bebislyckan efter tystnaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elena Belles framtidsplan med dottern Luna – efter makens bortgång
Elena Belles framtidsplan med dottern Luna – efter makens bortgång

Elena Belle, 38, tidigare Natacha Peyre, gjorde succé när hon medverkade i TV3:s tv-program Svenska Hollywoodfruar. När programmet sändes 2016 var Elena Belle gift med Michael Theanne och makarna fick tillsammans dottern Luna Belle, 5. Men parets kärlekshistoria skulle få ett tragiskt slut.

Elena Belle återvänder till Sverige – visar upp bebislyckan

Elena Belle bor till vardags i soliga Los Angeles i USA tillsammans med dottern Luna Belle. Strax efter makens död valde hon att flytta från parets gemensamma villa i Los Angeles och istället bosatte hon sig i en lyxig lägenhet i samma område som huset.

Innan Elena Belle valde att ta sitt pick och pack för att flytta till palmernas stad växte hon upp, med sin mamma, pappa och lillebror, i Brasilien och senare i förortsområdet Dalen utanför Stockholm.

Annons

Och nu är Elena Belle tillbaka på svensk mark, något som hon lagt upp på sociala medier.

”Känns så kul att vara hemma med familjen. Kom hit för att fira min systers student och för att vara med familj och vänner”, skriver Elena Belle i ett meddelande till Hänt.

På en Instagram-story har Elena Belle lagt upp en urgullig bild på henne, dottern och en liten bebis som hon håller i när dem sitter på en uteservering i ett soligt Stockholm. Bebisen som Elena Belle håller i är ingen mindre än hennes bästa kompis son.

Elena Belle visar upp bebislyckan

Elena Belle om sorgen efter makens bortgång

Annons

I boken beskriver hon hur allt blev svart och sorgen efter beskedet. Maken Michael skulle ta en promenad med parets hundar som han alltid gör, men kom aldrig hem igen.

”Mannen med nycklarna harklade sig och sa: ”Er man har fallit och slagit sig.” Jag såg genast framför mig hur Michael fallit utför ett stup medan han gått och pratat i telefon. I nästa sekund fortsatte mannen: ”Vi tror att han slog i huvudet. Han ligger medvetslös i en ambulans en bit bort här på gatan. Det är nog bäst att ni följer med oss.'”, skriver hon i boken.

”Det var som om det öppnade sig ett slukhål under mina fötter. Allt blev svart. Jag minns att jag sedan sitter på marken och att Luna slår mig i huvudet och skriker: 'Mamma, mamma!'”.

Idag har Elena Belle funnit kärleken på nytt i proffsdansaren Gleb Savchenko och kärleken ser ut att flöda mellan dem.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons