LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

15 sep, 2021 
Johanna Alm
Elena Belle och dottern Luna
Elena Belles make Michael Theanne gick hastigt bort i fjol.
Efter dödsfallet har Elena fått ta tag i flera jobbiga beslut – nu berättar hon om det stora steget att flytta ifrån parets gemensamma bostad.
Annons
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes dödBrand logo
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

Elena Belle, 36, är en modell och tidigare även en av Hollywoodfruarna i det populära tv-programmet Svenska Hollywoodfruar.

Sedan en tag tillbaka dejtar hon den ryska dansaren och tv-profilen Gleb Savchenko. Gleb har varit gift tidigare med den ryska skådespelaren Elena Samodanova. Paret var gifta i 14 år innan de valde att gå skilda vägar år 2020. Tillsammans har de två döttrar, Olivia, 10, och Zlata, 4.

Kritiken mot Elena Belle efter att ha visat upp nya kärleken

Efter att hon offentliggjort att hennes nya kärlek är Gleb har hon mötts av kritik från följarna som tycker det är för tidigt att introducera en ny man i sin dotters liv så tätt inpå att Michael gått bort:

”Tror du att det är en bra idé att redan introducera en ny man i ditt liv när din dotters pappa gick bort för ett år sen?”, skriver nämligen en följare varpå Elena svarade:

”Jag tycker människor är väldigt dömande. Michael gick bort för nästan två år sen nu. Jag tycker att alla förtjänar att vara lyckliga. Att jag har träffat någon betyder inte att Michael inte är respekterad eller glömd. Han kommer alltid vara ihågkommen och älskad.”

Annons

Verkligen anledningen bakom Elena Belles flytt

Elena lever med sin dotter Luna i Los Angeles men sedan maken Michael Theanne gått bort i en hjärttack har Hollywoodfrun berättat att hon vill flytta från huset som hon och maken hade bott i.

Elena har ofta en så kallad frågestund på sin Instagram där hon svarar på följarnas frågor och i den senaste frågestunden kommer frågan om varför hon inte bor i sitt hus längre, varpå hon svarar:

”För det är för många minnen i det huset. Det skulle vara för svårt att bo där, vi äger fortfarande det men det är uthyrt.”

Foto: Elena Belle/Instagram

FOTO: Elena Belle/Instagram, TV3/Youtube

Annons