LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Vem får vad efter Laila och Korosh uppbrott? Enorma förmögenheten ska delas upp

28 apr, 2024 
Linn Seipel
Korosh och laila bagge
Det var i veckan Laila Bagge gick ut med att hon och Korosh Kananian ska gå skilda vägar efter nio år tillsammans.
Men, hur blir det med det gemensamma huset och alla bolag?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, träffades under en utekväll i Stockholm år 2014, och har tills nyligen varit väldigt lyckliga tillsammans.

I veckan meddelade nämligen Laila att paret bestämt sig för att separera efter nio år tillsammans. Det var på sin Instagram hon delade med sig av den tråkiga nyheten.

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner.”, skrev Laila då i ett inlägg på Instagram.

Även på sin arbetsplats valde hon att gå ut med informationen, där hon också underströk att det forna paret kommer fortsätta att vara vänner.

Annons

– Jag vill tacka för alla fina kommentarer från Instagram. Alla har varit väldigt goa och lämnat fina kommentarer. Och det är precis som jag skrev, att jag och Korosh haft nio underbara år tillsammans och vi är både inne i en ny fas där vi känner att vi går skilda vägar men att vi är fortfarande väldigt goda vänner, sade Laila i Rix FM tidigare under veckan.

Korosh Kananian och Laila Bagges förmögenhet – hur ska allt fördelas?

Och tur är väl det, då de har en hel del saker att göra upp sinsemellan. För det första så är båda skrivna i huset på Lidingö, som är värderat till över 10 miljoner kronor. Under flera års tid har paret också renoverat och fixat kåken, där de också haft oturen att stöta på en hel del utmaningar längs vägen.

Vidare äger de fordon för miljonbelopp tillsammans, visar Ratsit.se. Fyra fordon är skrivna på Korosh (en bil och tre motorcyklar) och två bilar på Laila. Förhoppningsvis är de lätt att dela upp sinsemellan på så vis.

Annons

Men hur blir det med skönhetsmärket Kolai – och deras övriga gemensamma bolag som de äger ihop? Laila står enligt Allabolag.se skriven på sex bolag varav Korosh är delaktig i fyra av dem. Totalt rör det sig om en omsättning på flera hundra tusen kronor.

Laila Bagge om prövningarna med skönhetsmärket Kolai: ”Allt är förstört”

Kommer de att orka vara kollegor, nu när de separerat är frågan? Särskilt efter den prövning de nyligen också utsattes för, då lagret brann ner.

– Det var som en käftsmäll att höra det. Riktigt jävla jobbigt, jag förstod inte att det var sant. Det var vårt enda lager, allt är förstört, sade Laila då i en intervju med Aftonbladet. Hon fortsatte:

– Det är en katastrof ärligt talat, det kommer ju bli ett totalstopp i försäljningen eftersom att de produkter som är ute i butik är de enda som finns kvar. Men vi ger inte upp, Kolai är vårt hjärtebarn.

Vi hoppas att allt löser sig för er, fina Laila och Korosh!

FOTO: TT

Annons