LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge förkrossad – mardrömmen med Korosh: ”Allt är förstört”

17 mar, 2024 
Laila Bagge beskriver egna skönhetsföretaget Kolai som sitt hjärtebarn. Men under fredagen nåddes hon av förödande nyheter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Folkkära tv- och radioprofilen Laila Bagge, 51, har varit tillsammans med kärleken Korosh Kananian, 33, sedan flera år tillbaka. Ihop driver de dessutom populära skönhetsmärket Kolai.

Men under fredagen nåddes paret av förödande nyheter.

Laila Bagges mardrömsscenario – lagerlokalen har brunnit ner

En stor lagerlokal i Norrköping brann nämligen ner, samma lokal där de förvarade alla produkter för Kolai. I en intervju med Aftonbladet berättar Laila om händelsen.

– Jag satt i radion när nyheten om branden kom ut och hade ärligt talat inte en tanke på att det kunde vara mitt lager. När vi läste upp det på radion och pratade om det så tänkte jag bara, ”gud stackars alla de som är drabbade”

Men kort därefter nåddes Laila av ett samtal från Korosh som informerade om att det faktiskt var deras lager som brunnit ner.

Laila Bagge förkrossad efter händelsen: ”Riktigt jävla jobbigt”

Alla skönhetsprodukter blev totalförstörda i den kraftiga branden.

Annons

– Det var som en käftsmäll att höra det. Riktigt jävla jobbigt, jag förstod inte att det var sant. Det var vårt enda lager, allt är förstört, säger Laila.

Enligt Aftonbladet kommer det att ta ungefär två-tre månader innan nya produkter producerats klart. Laila hoppas att de återförsäljare som Kolai samarbetar med har överseende.

– Det är en katastrof ärligt talat, det kommer ju bli ett totalstopp i försäljningen eftersom att de produkter som är ute i butik är de enda som finns kvar. Men vi ger inte upp, Kolai är vårt hjärtebarn.

Hänt har sökt Laila.

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons