hänt exklusivt

Laila Bagges nya besked efter mardrömsrenoveringen med Korosh

Laila och Korosh

Laila Bagge och Korosh Kananian påbörjade en renovering som slutade i en mardröm – efter upptäckten om svartmögel.
Nu ger Laila ett nytt besked om hur renoveringen går.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen
0:21

Efter reklamen: Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen

(0:21)

Slå på ljud

Förra året upptäckte tv- och radioprogramledaren Laila Bagge att hon fått svartmögel i huset.

Detta i samband med hennes och sambon Korosh Kananian renovering. Sedan dess har det varit en lång och tuff resa. Nu ger hon en ny uppdatering om renoveringen.

Lailas besked om renoveringen – efter bakslaget: ”Fortfarande byggkaos”

Tanken var att paret skulle bygga ut i källaren och få ett större vardagsrum. Men i samband med renoveringen upptäckte de att mycket var felbyggt – de hade fått in svartmögel i källaren.

På Instagram berättar Laila att projektet blev större än de tänkt. Nu blickar de framåt och kan börja fokusera på utbyggnaden som var planen från början.

”I sommar är det ett år sedan vi upptäckte det första stora hålet rätt in i huset som gjorde att vi fått svartmögel i källaren. Det blev ett större projekt än vad vi någonsin kunnat drömma om. Men nu är sommaren snart hör och vi jobbar på med allt och kan äntligen börja fokusera på utbyggnaden som vi skulle gjort från början. Källaren är snart klar så nu börjar vi planera upp vårat nya vardagsrum”

Till Hänt berättar Laila att det dock är fortsatt byggkaos.

”Vi jobbar på mycket, källaren börjar bli klar men än så länge är allt fortfarande ett byggkaos men vi ser ljuset i tunneln”, skriver Laila Bagge i ett meddelande till Hänt.

Så träffades Laila Bagge och Korosh: ”Dömde ju ut honom”

Laila och Korosh Kananian träffade varandra på restaurangen Riche vid Stureplan i Stockholm och sedan den kvällen har de hållit ihop.

– Jag kom ihåg att jag bara stod där och var måttligt irriterad över att jag gått ut och att jag tillåtit mig att bli lurad ut på krogen och han kommer fram, så jag dömde ju ut honom med en gång och det första jag frågade var, hur gammal är du?, har Laila berättat tidigare i podcasten Vad har hänt?

Laila och Korosh.

Laila och Korosh.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN