Artikeln innehåller reklamlänkar

Laila Bagge avslöjar sanningen: Så träffades jag och Korosh

Korosh Kananian och Laila Bagge på bröllop och på en match.

Lailaland är tillbaka i tv-rutan för en tredje säsong där tittarna får följa Laila Bagge i hennes vardagsliv. Ibland medverkar även sambon Korosh Kananian som funnits i Lailas liv i snart fem år. I podcasten Vad har Hänt? avslöjar Laila Bagge hur det egentligen gick till när de gick från att dejta i smyg till att bli ett par.

Framgångsrika managern och tv- profilen Laila Bagge, 46, har snart varit tillsammans med stora kärleken Korosh Kananian, 28, i fem år. Idag är paret sambos och bor i en villa på Lidingö tillsammans med sönerna Liam Pitts, 15, och Kit Wahlgren, 15, som Laila har från tidigare relationer.

I podcasten Vad har Hänt? går Laila tillbaka i tiden och berättar om kvällen när hon och Korosh träffades för allra första gången. På den tiden var Laila fortfarande en av jurymedlemmarna i TV4:s Idol och hade precis kommit ur ett förhållande och hade ingen tanke på att börja dejta igen.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Samma kväll som hon träffade sin framtida sambo hade det varit Idol-final och hon ville egentligen bara hem. Men en vän tyckte inte alls att det var en bra idé, utan insisterade på att Laila behövde komma ut en sväng. Trots att tv-profilen inte alls kände för att följa med, gick hon till slut med på att vara där en stund.

Laila hamnade på innekorgen Riche vid Stureplan i Stockholm och där var även Korosh, som efter en stund gick fram till Laila.

– Jag kom ihåg att jag bara stod där och var måttligt irriterad över att jag gått ut och att jag tillåtit mig att bli lurad ut på krogen och han kommer fram, så jag dömde ju ut honom med en gång och det första jag frågade var, hur gammal är du?, säger Laila i podcasten.

Korosh svarade först inte på frågan utan undrade bara varför det spelade någon roll. Men Laila insisterade ändå på att det visst spelade roll och till slut sa Korosh hur gammal han var – men lade till fem år på hans riktiga ålder.

– Han visste ju att jag skulle dissa honom direkt om han berättade sin riktiga ålder, säger Laila och skrattar.

Det slutade med att de hade en superkul kväll tillsammans med mycket skratt och sedan den dagen har det varit självklart att det är de två.

Svårigheten att dejta som offentlig person

Vad som gjorde att de faktiskt tog steget till att bli ett par, var efter att Laila bestämt sa att de var det.

– Jag tror att jag sa att nu är vi ihop. Det var jag som bestämde det för att, det bara blev och då sa han ”Va? Okej, jaha”, säger Laila Bagge.

Hon förklarar att anledningen till varför det blev så handlar till stor del om att hon är en offentlig person som hela tiden får frågan om relationer.

– Det sprids ju rykten och pressen ringer hela tiden och säger att vi har hört att du träffar någon, är du tillsammans med någon? Dejtar du någon? Där är det ju så svårt. Tänk dig själv, att du har precis träffat någon, vad är ni? Det vet ju inte ens du, säger Laila.

Självklart var det svårt för tv-profilen att svara på frågor som hon själv inte visste svaret på.

– Just den här frågan då om, är ni tillsammans, den kommer ju komma ganska snabbt. Så att oftast har ju vi fått ta de besluten, eller alla beslut har fått komma lite för tidigt för oss. Bara för att man måste sätta en etikett på det för att det är folk som frågar hela, hela tiden och det sprids.

För att undvika att behöva svara på frågor tidigt i sin relation erkänner Laila att de smög i början för att håla det hemligt. Hon berättar att de träffades redan i november 2018 och hann hålla det hemligt tills de blev påkomna några månader senare.

Hör hela intervjun med Laila Bagge i avsnittet Bakom kulisserna av Lailaland, du hittar podcasten Vad har Hänt? här.

LÄS MER: Så delar Korosh och Laila Bagge på ekonomin: ”Tjänar mer”

LÄS MER: Laila Bagge och Niclas Wahlgren stoppar Kit från Lailaland – trots sonens önskan

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN