LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge i tårar över renoveringen av huset: ”Väldigt tungt”

18 aug, 2022 
Korosh och Laila
Laila Bagge och sambon Korosh Kananian har stött på rejält med problem under deras renovering av villan.
Nu berättar Bagge om känslostormen och kaoset.
”Väldigt tungt just nu”, skriver hon.
Annons
Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnorBrand logo
Laila Bagges idé om nya serien Svensk powerkvinnor

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 49, och sambon Korosh Kananian, 31, träffade varandra 2015 på en restaurang i Stockholm. Turturduvorna har kilat stadigt sedan dess och äger numera ett skönhetsmärke ihop med namn Kolai och bor i ett hus på Lidingö.

Den senaste tiden har paret även inlett en påkostad renovering av deras villa men har tyvärr stött på svåra hinder längs vägen... Nu berättar Laila Bagge nämligen om bakslaget med villan som blev en mardröm.

Kaoset under renoveringen: ”Svartmögel i källaren”

Laila har i en tidigare intervju med Hänt berättat att planen var att bygga ut en liten del av Lidingövillan. Dessvärre har inget har gått som planerat med tanke på att snickarna hittat fasansfulla upptäckter – likt svartmögel.

Annons

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, berättade Laila för Hänt då.

Även hantverkarna har konstaterat att huset är bland det värsta de sett.

– Jag började med att fråga ”Är detta huset det värsta du sett?” och han säger ”nej, det är det inte”. Och nu för en dag sedan sa han ”Laila, nu är det det värsta huset jag sett. Så här många fel på ett hus har jag aldrig varit med om”. Så det är ju ett jäkla fuskbygge, tråkigt nog.

Videon på ombyggnaden och svartmöglet: ”Väldigt tungt”

På sociala medier har Bagge hundratusentals följare och valde nyligen att ta med Instagram-följarna på en rundtur av hur renoveringen egentligen går.

”Som ni säkert förstår så känns detta väldigt tungt just nu! Det som bara skulle bli en utbyggnad har nu blivit något helt annat efter att vi hittat fel på fel, som måste åtgärdas. Det har gått från skratt till tårar, frustration och nu tillbaka till att bara se det positivt för att vi numera faktiskt vet hur vi har bott under 6 år. Nu fokuserar vi på att lösa allt så att vi får ett friskt hus.”, skriver Laila under videon.

Det har även gråtits en och annan skvätt av förtvivlan för radioprofilens del.

– Det har gått från att man skrattat åt det till att man varit förtvivlad och gråtit och känt sig väldigt ensam, säger Laila Bagge till Expressen.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT / VIAFREE

Annons