Efter tittarnas frågor – Axel Pilebys kärleksbesked i Efter fem

Axel Pileby i Efter fem
Axel Pileby är en av programledarna för Efter fem på TV4. Nu svarar han på tittarnas frågor om huruvida han är singel eller upptagen.
Annons

TV4-profilen Axel Pileby, 31, blev omtyckt av många tittare när han blev en del av Nyhetsmorgon-gänget. Under fotbolls-VM guidade han tittarna igenom de viktigaste händelserna och fortsatte sedan med sina sportsnackisar i morgonprogrammet.

Efter succén blev Axel Pileby erbjuden en ännu större roll på kanalen, nämligen som Tilde de Paula Ebys, 46, sidekick i TV4:s nya stora satsning Efter fem, som hade premiär i början av 2019.

Annons

– Jag fick frågan för några veckor sedan och blev givetvis väldigt hedrad och glad. Ska bli roligt och lärorikt att få arbeta med Tilde som i mina ögon är Sveriges bästa programledare, sa Axel Pileby till Hänt när det avslöjades.

Annons

Axel Pileby besvarar tittarfrågan om kärlekslivet

Sedan premiären av Efter fem har Axel Pileby hyllats av TV4-tittarna. Många tycker att han och Tilde de Paula Eby är en lyckad duo och i kommentarsfältet på programmets Facebook-sida väller komplimangerna in dagligen.

”Tilde är en av de bästa (förmodligen den bästa) kvinnliga programledaren i Sverige. Punkt. Axel har stor potential att bli den bästa manliga”, skriver en person i en kommentar.

”Ni är bäst”, skriver en annan.

Tidigare i veckan gjorde Tilde de Paula Eby och Axel Pileby en livesändning på Efter fems Facebook-sida där tittarna fick ställa frågor till TV4-profilerna. En av frågorna som ställes var ifall Axel är singel.

– Singel är jag inte, säger Axel Pileby.

Annons

Även Tilde de Paula Eby väljer att kommentera kollegans förhållande.

– Axels tjej är jättesöt. Jag har aldrig träffat henne men jag gissar att hon också är trevlig och rolig för du är väldigt trevlig och rolig och härlig och intelligent. Men jag har sett bild på henne och hon är väldigt söt, säger Tilde de Paula Eby.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…