TV4-profilen Axel Pilebys pinsamma miss i Eter fem: “Förlåt”

Axel Pilebys miss i Efter fem med Anna Brolin

Axel Pileby är Tilde de Paula Ebys sidekick i TV4:s nya satsning Efter fem. I onsdags hade han dock sällskap av Anna Brolin istället – och duon hade minst sagt väldigt kul åt Axels miss.

Under gårdagens avsnitt av TV4:s nya satsning Efter fem fick tittarna bland annat se Axel Pileby, 32, och Anna Brolin, 38, i rutan. Vanligtvis är det Tilde de Paula Eby, 46, som är programledare men eftersom hon just nu är upptagen med att förbereda sig inför Let’s Dance fick Anna Brolin ta stafettpinnen.

Efter fem har visats i några veckor och det krävdes hårt arbete för att sjösätta det direktsända tv-programmet. Efter premiären var tittarna snabba på att ge Tilde beröm för sin instats.

Hurra så bra!! Du är fantastisk Tilde med din positiva energi som sprider sig in i mitt vardagsrum. Magiskt”, skriver en nöjd tv-tittare.

Tilde de Paula jobbade dessförinnan som programledare för Nyhetsmorgon på samma kanal men valde att lämna sitt långvariga uppdrag där för eftermiddagsprogrammet. Även parhästen Axel Pileby var tidigare en självklar Nyhetsmorgon-profil innan han följde med Tilde till den nya satsningen.

Axel Pilebys roliga miss i direktsändning

Men i onsdags fick Axel alltså sällskap av Anna Brolin, som tidigare varit mer förknippad med sportsändningar på TV4. I ett klipp på kanalens Instagramkonto visar de en liten del av avsnittet. I detta berättar Axel Pileby om vad som komma skall under det stående inslaget Sverigesvepet.

– I Gävle har några studenter designat en liggvänlig parkbänk som skapar lite debatt.

Anna Brolin reagerar direkt på Axels uttalande och frågar:

– ”Liggvänlig?”, varpå Axel svarar:

– Alltså förlåt, alltså en bänk som man kan ligga på för hemlösa till exempel så att de har något att sova på. Det är inte som du tänkte!

Programledarna fnissar tillsammans innan Axel Pileby avslutar sin utläggning:

– Att jag inte läste den! Vad dåligt av mig!

I kommentarsfältet är det tydligt att tittarna tycker att klippet är underhållande.

”Efter fems höjdpunkter är Axels ”felsägningar” Tack för ett bra program”, skriver en person.

”Axel charmig så jag dööör”, skriver en annan.

LÄS MER: Bianca Ingrosso stoppar programledaren efter missen i TV4:s Efter fem

LÄS MER: Tilde de Paula om tittarnas stöd efter premiären av TV4:s Efter fem

FOTO: Facebook, Instagram

Senaste nytt