LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter tuffa tiden – Emilio Ingrossos ord till hustrun Åsa inför alla

09 apr, 2021 
Emilio Ingrosso, Åsa Ingrosso
Emilio Ingrosso och hustrun Åsa Ingrosso bor i Palma på Mallorca. Men det senaste halvåret har de spenderat i Sverige för att starta upp restaurangen La perla. Nu är de dock tillbaka i Spanien och lyckan är total!
Annons
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa IngrossoBrand logo
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa Ingrosso

Emilio Ingrosso, 55, och Åsa Ingrosso, 46, har varit gifta i fem år och gör det mesta tillsammans.

Förutom att vara äkta makar och livskamrater är de också kollegor och driver tillsammans restaurangen La Perla. De har två La Perla-restauranger i Palma och numera även en på Södermalm i Stockholm. Sedan start har det varit stort tryck på gästlistan och för att få ett bord bör man vara ute i god tid.

I början av året var det tänkt att makarna skulle åka hem till Palma igen. Men då möttes Åsa av ett tufft bakslag. Hon stoppades bara några dagar innan avfärd, då hon inte kunde visa upp ett negativt pcr-test.

Bakslaget för Åsa inför hemkomsten till Palma

För att få flyga till Spanien måste man nämligen kunna visa upp ett negativt pcr-test som man har tagit max 48 timmar innan avfärd. Men då Åsa hade haft covid-19 några månader innan hon tog det testet visade det sig att virustet fortfarande fanns kvar i hennes kropp. På sin Instagram skrev hon då om den stora sorgen:

Annons

”Är så ledsen och besviken att jag gråter. Mitt pcr resetest var positivt. Små små partiklar efter min corona jag hade för två månader sen ligger kvar i kroppen. Det är inte smittsamt, går inte ens att hitta med ett vanligt pcr-test. Detta kan sitta kvar i upp till ett halvår!!”

Det hela slutade med att Emilio ändå åkte hem till "Mallis" ändå, utan Åsa. När han åkte förklarade han att han försvinner iväg ett tag, men i själva verket handlade det om att få lugn och ro till att skriva på hans bok.

Emilios glädjebesked med Åsa

Efter det kom han tillbaka en vända hem till Sverige igen. Men nu är han dock tillbaka på deras kära hemort igen, denna gång åkte han också utan Åsa. Men kort därefter kunde även Åsa komma med det glada beskedet – att hon satt på ett plan ner till den spanska semesterön.

”Ääääntligen!!! I'm going home! Det blir bara ca 10 dagar innan jag måste hem igen och jobba. Killarna (hundarna reds anm.) fick vara kvar hos Lina. Men jag är så lycklig nu. Så oerhört lycklig. Min säng, mitt badkar, mina kläder, solen, färgerna, vattnet. Alltså! Sååå underbart!!”, skrev hon då när hon satt på flyget.

Nu när Åsa är på plats kan Emilio uttrycka sin stora glädje över att vara gift med just henne.

”En mer lojal människa / kvinna / fru får man leta efter! Jag har turen att ha det bredvid mig! Hon står alltid vid min sida vad som än händer!!! Tack för att du finns i mitt liv”, skriver han.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons