Åsa Ingrosso om barnen Lina och Antons bråk med maken Emilio

Åsa Ingrosso & Emilio Ingrosso

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso har båda barn från tidigare äktenskap.
I Bathinas skilda möten berättar hon nu om det invecklade familjelivet, och svartsjukan som har uppstått mellan barnen.
– Det har varit bråk och tjafs, säger hon.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso har varit gifta i fem år och har sedan flera år tillbaka varit bosatta i Spanien. Emilio är bland annat känd från sitt tidigare äktenskap med Pernilla Wahlgren som han dessutom har barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso med. Även Åsa har barn sedan en tidigare relation.

Tillsammans med tidigare maken har hon nämligen barnen Anton Björling och Lina Björling, och tillsammans med Emilio lever hon idag ett riktigt bonusfamiljeliv. I podcasten Bathinas skilda möten pratar hon nu om det, på ett sätt, komplicerade familjelivet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilios bråk med Åsas barn

Då Anton och Lina har bott med Åsa och Emilio i Spanien under flera år har de fått testa på att leva ett vardagsliv tillsammans på ett annat sätt än vad Åsa har gjort med Emilios barn. I podden berättar Åsa att det i det stora hela har gått väldigt bra, och att Emilio har en fin relation till hennes barn. Men det är inte alltid som det varit helt frid och fröjd.

– De kom väldigt bra överens och Anton har ju dessutom varit restaurangchef på en av restaurangerna där, säger hon och fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Bianca och Phillipes Cohens bråk framför alla

– Men självklart har det varit också varit bråk och tjafs där man tycker olika. Men man löser ju det liksom. Det är ju väldigt speciellt det här.

Åsa Ingrosso berättar att Emilio inte har några filter när han bråkar men att hennes barn däremot aldrig skulle skrika på honom.

– Nej, de är inte uppfostrade så. De skulle aldrig någonsin prata på det sättet. Men sen kan de ju tycka saker och gå undan och sura, säger hon.

Åsa om svartsjukan i familjen

Att Åsa har en fin relation till Emilios barn är det nog ingen som har missat, och i podden berättar hon att även hennes barn har en bra relation till dem. Hon förklarar att de faktiskt är väldigt lika varandra på många sätt, men att det däremot har uppstått lite svartsjuka genom åren.

– Det har jag ju pratat om förut, att det har funnits svartsjuka mellan barnen och även mellan föräldrarna. Liksom att "jag vill bara vara med dig nu mamma" eller "jag vill bara vara med dig nu pappa". Och så ska det ju få vara, men det kanske inte alltid funkar liksom. För nu är vi en familj och måste göra det här tillsammans.

Hon fortsätter:

– Men det finns ju såklart och det är självklart att det gör det. Jag tycker det är viktigt att man ska få tid med sin förälder själv och jag har verkligen på riktigt uppmuntrat det.

LÄS OCKSÅ: Därför lever Åsa och Emilio Ingrosso på olika håll – sanningen om pausen

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos starka ord om okända sonen Anton