Idol 2023 marknadsföring banner

Därför åker Emilio Ingrosso till Mallorca utan hustrun Åsa

14 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Emilio & Åsa Ingrosso
Åsa och Emilio Ingrosso har varit gifta i fem år och driver tillsammans restaurangkejdan La Perla.
Nu kommer makarna att vara ifrån varandra under en tid på grund av jobb.
Annons
Åsa Ingrosso rörd till tårar efter sonen Antons beslut för sin ADHD
Åsa Ingrosso rörd till tårar efter sonen Antons beslut för sin ADHD

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso har varit gifta i fem år och gör det mesta tillsammans. Förutom att vara äkta makar och livskamrater är de nämligen också kollegor, och tillsammans driver de restaurangen La Perla. Nu har makarna stött på patrull.

Emilio Ingrosso om resan utan Åsa

Recept.se Nyhetsbrev

Åsa och Emilio, som annars brukar tillbringa tid med varandra både på jobbet och i hemmet, kommer nu att vara ifrån varandra betydligt mer än vad de är vana vid.

Anledningen är att Emilio ska åka hem till Spanien för att jobba. På Instagram berättar han om beslutet och hur det kommer sig att det bara är han som åker medan Åsa stannar kvar i Sverige.

”Drar en kortis hem till Mallorca för att starta upp restaurangsäsongen där. Vilket galet år det varit men nu tar vi nya tag. Lämnar en hårt arbetande fru hemma som får stanna i Stockholm och bygga vidare på en annan rolig grej ni snart ska få veta. Så ingen behöver vara oroligt undrande nu. Jag är inte mystiskt försvunnen”, skriver han.

Annons

Och på Åsas Instagram bekräftar hon att det kommer bli en hel del jobb för henne den närmsta tiden.

”Medan Emilio gottar sig på väg hem till Mallis så stannar väl jag i Stockholm och jobbar då! (Jag svär att jag ska ta världens längsta semester sen) Men vi har något riktigt roligt att avslöja.. alldeles, alldeles snart. Fort ska det gå så nu jobbar jag järnet för att bli klar i tid”, skriver hon.

Därför stoppades Åsa från att komma hem

Men även Åsa försökte åka tillbaka till deras hem i Spanien tidigare i år, men stoppades dessvärre bara några dagar innan avfärd. Hon stoppades då för att hon inte kunde visa upp ett negativt pcr-test.

För att flyga till Spanien måste man nämligen kunna visa upp ett negativt pcr-test som man har tagit max 48 timmar innan avfärd, men då Åsa hade haft covid-19 bara några månader innan hon tog det testet visade det sig att virustet fortfarande fanns kvar. På sin Instagram skrev hon då om den stora sorgen:

Annons

”Är så ledsen och besviken att jag gråter. Mitt pcr resetest var positivt. Små små partiklar efter min corona jag hade för två månader sen ligger kvar i kroppen. Det är inte smittsamt, går inte ens att hitta med ett vanligt pcr-test. Detta kan sitta kvar i upp till ett halvår!!”

Annons