Efter släktchocken – Jessica Almenäs intima incestskämt med pojkvännen

Efter släktchocken – Jessica Almenäs intima incestskämt med pojkvännen

I våras framkom det att Tv-profilen Jessica Almenäs och hennes pojkvän, handbollsspelaren, Patrik Fahlgren är avlägsna släktingar. Nu erkänner att paret skämtar om incestkopplingen – i sängen. – Var det perverst?, säger hon när hon medverkar i ”Fördomspodden”.

Det var tidigare i år som Jessica Almenäs, 41, upptäckte det smått sensationella – hon och hennes handbollsspelande pojkvän Patrik Fahlgren, 32, är släkt med varandra. Det var i samband med att paret började att släktforska som den oväntade släktkopplingen upptäcktes.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

”Vi är alltså släkt! I rakt nedstigande led i 9:e generation. Vad är oddsen på det??”, skrev Almenäs chockat i sin blogg.

Sedan dess har Almenäs fött sitt tredje, men parets första, barn – Sam – och hon har öppet pratat om stödet hon fick under sin utbrändhet.

Men det förvånande släktskapet med pojkvännen är inte glömt. När Almenäs gästar Emil Perssons och Cafés ”Fördomspodden” kommer frågan om släktskapet upp igen – men som så ofta i ”Fördomspoddens” fall, med en skruv på frågan.

Fördomspodden: Efter att nyheten framkom att du och din pojkvän Patrik är avlägsna släktingar, har du dragit avdramatiserande, och om du får säga det själv, ganska roliga incestskämt i sängen?

Jessica Almenäs skrattar högt och erkänner att incestskämt – under sex – har förekommit sen släktskapet uppdagades.

– Ja, det har vi faktiskt gjort. Det var ju lite humor med det där och vi hade en period där vi skojade väldigt mycket med det där om att vi var släkt: ”Kunde vi verkligen ha sex nu, eller var det perverst?”. Så ja, vi har skojat lite om det, bekräftar Almenäs ärligt.

Jessica Almenäs med programledarkollegan David Hellenius i Let's dance.

Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren fick i somras sonen Sam tillsammans.

Jessica med sönerna Jack och Dylan.

Jessica Almenäs jobbade tidigare som programledare för TV4:S Nyhetsmorgon, men tvingades efter hösten 2015 att skära ner på allt jobbrelaterat.

Jessica Almenäs med TV4-kollegan Anna Brolin, under årets Kristallengala.

Jessica Almenäs svimmade

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs efter kollapsen: Minnet är allvarligt skadat

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs om förlossningen: ”Drack hemlig igångsättningsdryck”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN