TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter släktchocken – Jessica Almenäs intima incestskämt med pojkvännen

13 okt, 2017 
AvJoakim Almén
I våras framkom det att Tv-profilen Jessica Almenäs och hennes pojkvän, handbollsspelaren, Patrik Fahlgren är avlägsna släktingar. Nu erkänner att paret skämtar om incestkopplingen – i sängen. – Var det perverst?, säger hon när hon medverkar i ”Fördomspodden”.
Annons

Det var tidigare i år som Jessica Almenäs, 41, upptäckte det smått sensationella – hon och hennes handbollsspelande pojkvän Patrik Fahlgren, 32, är släkt med varandra. Det var i samband med att paret började att släktforska som den oväntade släktkopplingen upptäcktes.

”Vi är alltså släkt! I rakt nedstigande led i 9:e generation. Vad är oddsen på det??”, skrev Almenäs chockat i sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan dess har Almenäs fött sitt tredje, men parets första, barn – Sam – och hon har öppet pratat om stödet hon fick under sin utbrändhet.

Men det förvånande släktskapet med pojkvännen är inte glömt. När Almenäs gästar Emil Perssons och Cafés ”Fördomspodden” kommer frågan om släktskapet upp igen – men som så ofta i ”Fördomspoddens” fall, med en skruv på frågan.

Annons

Fördomspodden: Efter att nyheten framkom att du och din pojkvän Patrik är avlägsna släktingar, har du dragit avdramatiserande, och om du får säga det själv, ganska roliga incestskämt i sängen?

Jessica Almenäs skrattar högt och erkänner att incestskämt – under sex – har förekommit sen släktskapet uppdagades.

– Ja, det har vi faktiskt gjort. Det var ju lite humor med det där och vi hade en period där vi skojade väldigt mycket med det där om att vi var släkt: ”Kunde vi verkligen ha sex nu, eller var det perverst?”. Så ja, vi har skojat lite om det, bekräftar Almenäs ärligt.

Foto: IBL

Annons