Efter namnbråket – det ska Biggest Loser-tränarens son heta

Biggest Loser-tränaren Mikael Hollsten och hans hustru Emelie Hollsten fick inte godkänt av Skatteverket när de ville döpa sin son till det ovanliga namnet Winter. Men nu har deras överklagan gått igenom.

Biggest Loser-tränaren Mikael Hollsten och hans hustru Emelie Hollsten fick i början av augusti en son.

– Det känns jättebra, väldigt overkligt. Det känns skönt att allt gått så himla bra, och att vi klarat oss utan komplikationer, sa han då till Hänt.

Då berättade han också att de hade ett namn på gång, men att de ville vänta med att avslöja det.

– Vi har ett namn men vi har lovat varandra att vänta med att bestämma oss. Vi vill vänta och se på honom vem han är, men vi har ett namn som vi är väldigt fästa vid, sa han.

Namnet visade sig vara Winter, ett namn som inte gick hem hos Skatteverket då de bedömde det som ett efternamn.

LÄS OCKSÅ: Ett år efter skilsmässan – Anitha Schulman byter namn

Men Mikael och Emelie gav inte upp. På Mikaels Instagram-konto förklarade han att de var på gång med en överklagan och att de redan bestämt sig för att hålla fast vid namnet.

”För oss så heter inte vår pojke Winter… han ÄR Winter”, skrev Mikael då.

Och nu har paret alltså mötts av ett positivt besked – de har fått igenom sin överklagan.

”Winter och inget annat! Idag fick vi igenom vår överklagan och lilla gubben heter nu Winter”, skriver Mikael Hollsten i ett nytt Instagram-inlägg.

Han fortsätter inlägget med att förklara att han inte kommer att lägga någon energi på hur det hela gick till, och att han istället väljer att tacka de som stöttat honom och hans familj i namnprocessen.

”Vi är så otroligt tacksamma och tagna över hur villkorslöst ni engagerade er och erbjöd er expertis och dyrbara tid. Ni inspirerade mig rejält i ert fina engagemang. Återigen TACK”, avslutar han.

LÄS OCKSÅ: Efter North och Saint – Kim Kardashians uttalande om nya bebisens namn

Foto: Instagram, TV4

SENASTE NYTT!