Efter North och Saint – Kim Kardashians uttalande om nya bebisens namn

Vad ska Kim Kardashian och Kanye West nyfödda dotter heta? Det är frågan på allas läppar just nu.

Under måndagskvällen välkomnade Kim Kardashian och Kanye West sitt tredje barn. En liten dotter föddes då av surrogatmamma helt enligt planerna. Kim ska ha varit med i förlossningssalen och enligt uppgifter till TMZ ska Kim ha varit den första som höll den lilla flickan, och Kanye West ska även han ha varit med i bakgrunden under förlossningen.

”Kanye och jag är så lyckliga att kunna annonsera ankomsten av en frisk, vacker flicka. Vi är otroligt tacksamma till vår surrogatmamma som gjorde att våra drömmar gick i uppfyllelse med den största gåva som någon kan ge och till de fantastiska doktorerna och sköterskorna för deras speciella behandling. North och Saint är särskilt exalterade över att få välkomna sin lillasyster”, hälsade Kim Kardashian via sin app under tisdagen.

Världen håller nu andan – för den stora snackisen är inte själva födseln, utan vad Kim och Kanye ska ge dottern för namn. Tidigare har de barnen North, 4, och Saint, 2. Och när Kim för två månader sedan gästade Ellen DeGeneres show pratade hon öppet om hur namnsnacket hemma hos Kardashian West gått under graviditeten.

– Jag vill ha ett annorlunda namn. Det ska vara kort, lätt att stava till och en stavelse, avslöjade Kim Kardashian.

Ellen föreslog namnet Star, vilket Kim medgav hade funnits på tapeten tack vare att det var storasyster Norths favoritnamn. DeGeneres gav även namnet Tres, som på spanska är tre och det skulle passa bra då det är familjens tredje ögonsten.

Kim Kardashian medgav att de då inte alls bestämt sig – mer än vad barnet INTE får heta. Namnet får nämligen inte börja på K.

– Om vi döper våra barn med ett K-namn, vilket vi egentligen vill för att jag och Kanye är K-namn, men då kommer de kalla oss för KKK, förklarade Kim.

Den som väntar på en första bild av den hittills namnlösa flickan kan dock få vänta. North och Saint visade de inte bild på förrän de var två månader gamla.

Här är de första bilderna på kvinnan som var gravid med Kim och Kanyes dotter:

Kim Kardashians surrogatmamma födde Kim och Kanyes dotter den 15 januari.

Första bilderna på surrogatmamman publicerades i mitten av december, då blurrade.

De ocensurerade bilderna har nu publicerats på sajten Radar Online.

LÄS OCKSÅ: Chocken – det här sägs vara första bilderna på höggravida Kylie Jenner

LÄS OCKSÅ: Detaljen i Kim Kardashians bild får fansen att rasa – bara dagar innan barnets födsel

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!