LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Detaljen i Kim Kardashians bild får fansen att rasa – bara dagar innan barnets födsel

09 jan, 2018 
AvJoakim Almén
Kim Kardashian och Kanye West förväntas få tillökning närsomhelst. Kort innan barn nummer tre postar nu Kim Kardashian en bild på Instagram som får fansen att gå i taket av ilska.
Annons

Kim Kardashian, 38, förväntas bli mamma för tredje gången i slutet av januari. Tillsammans med Kanye West, 40, väntar hon en dotter via surrogatmamma, något som varit en snackis under senare delen av 2017. Nu, tätt inpå barnets ankomst, passar hon på att lägga upp en bild på Instagram där hon syns röka en cigarett i en, får vi säga, tydligt stajlad bild.

Må hända att Kim inte bär bebisen i magen själv. Men tilltaget uppskattas knappast ändå av fansen som tycker att stjärnan borde veta bättre som en förebild för miljontals av unga personer. Kim, som i övrigt, är känd för sitt förespråkande för en hälsosam livsstil.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Fimpa ciggen. Det är en snygg bild. Cigaretten förstör den”, skriver en.

”Vilket sätt att göra rökning glamouröst!!! Rätt skevt när så många unga personer ser upp till dig… INTE COOL”, skriver en annan.

Annons

Majoriteten uppskattar inte cigarettdetaljen i bilden, men det finns ett fåtal som backar Kim.

”Omg det är en photo shoot!! Hon marknadsför inte rökning! Ja hon har barn och de här photo shootsen drar in pengar för att kunna ta hand om dem. Ni har inte pengarna som krävs för att betala hennes räkningar så sluta hata”, skriver den Kim-backande personen och avslutar med hashtaggarna ”gokimmy” och ”makethatmoneygirl”.

Annons