Kim Kardashians egna ord om 2-åriga sonens skräcksjukdom

Det blev ingen munter tillställning för Kardashian-familjen över nyår.

Familjen tvingade nämligen tillbringa högtiden på sjukhus – eftersom 2-åriga Saint West var sjuk.

Nu skriver Kim skriver själv öppenhjärtligt på instagram om skräckupplevelsen. Inför hennes 105 miljoner följare berättar hon om familjens tuffa prövning.

“Min älskade pojke är så stark! Efter att ha spenderat tre nätter på sjukhuset och sett min baby få vård har slutet på vårt år varit en prövning. Lunginflammation är så skräckinjagande. I vill tacka varje sköterska och doktor som jobbar så hårt mot klockan. Vi är tacksamma för er alla!”, skriver Kim i den långa texten under bilden på henne och sonen.

Men lilla Saint ska vara på bättringsvägen. Enligt TMZ fick Saint West åka hem i lördags. Kim och Kanye ska ha turats om att vara på plats på sjukhuset under veckan.

“Han är hemma och han är bättre. Han är så snabb på att anpassa sig att jag är säker på att han snart kommer säga att det var coolt att åka ambulans. Min starka Saint!”, skriver Kim i den känslosamma inlägget.

Saint är det andra barnet i Kim och Kanyes familj. Han födds 2015 och har storasystern North, 4 år. Kim och Kanye väntar nu ett tredje barn via en surrogatmamma.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

SE OCKSÅ: Första bilderna – hon är Kim Kardashians surrogatmamma

SENASTE NYTT!