TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Khloé Kardashian ryter ifrån – efter fansens påhopp

29 dec, 2017 
Efter att Khloé Kardashian avslöjade sin graviditet han fansen haft mycket att tycka till om. Men nu har Khloé fått nog – och satt ner foten.
Annons

För drygt en vecka sedan bekräftade Khloé Kardashian, 33, äntligen att hon är gravid, efter månader av spekulerande. Som en i Kardashian-klanen går man sällan omkring ostört, och det gör hon inte heller efter att graviditeten är bekräftad.

Nu lägger fansen sig i hur Khloé ska sköta sin graviditet, och efter att hon postat filmer på sin Snapchat där man kan se att hon fortfarande tränar, rasar dem. De menar att det inte är bra att träna när man är gravid. Men på Twitter ryter Khloé ifrån.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Till er som tror att ni är läkare helt plötsligt. MIN läkare och jag kommunicerar och mina övningar är ok och högt rekommenderade. Tack ungar! Få mig inte att sluta dela saker”, skriver hon.

Khloé går snart in i sjätte månaden av sin graviditet, och pappan till barnet är basketspelaren Tristan Thompson, 26.

Foto: IBL

Annons