Biggest loser-tränaren har blivit pappa: "Overkligt"

"Biggest loser"-tränaren Mikael Hollsten har blivit pappa. Det bekräftar tv-profilen som också medverkar som gladiatorn "Prime" i "Gladiatorerna", när Hänt ringer upp honom.

Tv-profilen och träningsprofilen Mikael Hollsten har blivit pappa till en liten son som föddes sent under tisdagskvällen. När Hänt når honom på onsdagsförmiddagen är han överväldigad efter den nya familjemedlemmens tillkomst.

– Det känns jättebra, väldigt overkligt. Det känns skönt att allt gått så himla bra, och att vi klarat oss utan komplikationer.

Än har Mikael och hustrun Emelie Hollsten inte spikat ett namn, men de är inte långt ifrån.

– Vi har ett namn men vi har lovat varandra att vänta med att bestämma oss. Vi vill vänta och se på honom vem han är, men vi har ett namn som vi är väldigt fästa vid.

Mikael var inte sen med att lägga ut en bild på Instagram efter födseln, där den nyföddes händer visas upp.

“Hej kompis! Tack. Nu kör vi”, skriver han intill bilden som i kommentarsfältet svämmar över av gratulationer och lyckoönskningar.

Även innan förlossningen satte igång hann han med att lägga ut en bild och tacka för alla positiva tillrop de fått inför.

“Dels får vi ta emot så mycket fina ord och sån kärlek – men utöver det så får ni bevisa vilka jävla fina medmänniskor ni är. Tack tack tack från mig och min snart liiite större familj. Det här har gjort mig alldeles tagen. Tack snälla ni!”

Förutom tid med bebisen väntar nu en del jobb för Mikael. I slutet av augusti avgörs finalen i “Biggest Loser VIP”, innan det är dags för nästa säsong av klassiska “Biggest Loser” att dra igång.

Läs också: Biggest loser-tränaren Mikael blir pappa: ”En överraskning”

Läs också: Här är deltagarna i ”Biggest loser VIP”

Foto: Instagram, TV4

SENASTE NYTT!