Biggest loser-tränaren Mikael blir pappa: "En överraskning"

I augusti blir Biggest loser-pt:n Mikael Hollsten pappa till en liten pojke. Nu berättar han för Hänt vad han förväntar sig av föräldraskapet.

På måndagarna och tisdagarna ser vi honom coacha deltagarna i årets “Biggest loser – Nu eller aldrig!” på Sjuan, där kakor och bullar byts ut mot kvarg och proteinshakes. Men på hemmaplan har Mikael och hans fru, fitnessprofilen Emelie Hollsten, 27, en egen bulle i ugnen. Den 14 augusti beräknas de bli föräldrar till en liten pojke.

– Det känns fortfarande för overkligt, men det ska bli väldigt spännande, säger Mikael när Hänt ringer upp.

Emelie är i vecka 25 och mår enligt Mikael väldigt bra. På hennes Instagrambilder kan man ana ett litet put på den vältränade magen.

– Vi har varit gifta i snart fyra år. Det kanske låter sorgligt, men jag ser det här som sista kapitlet, den sista stora fasen i livet, säger Mikael men förtydligar att han ser föräldraskapet som något 100 procent positivt och spännande.

– Det var en planerad graviditet antar jag?

– Både ja och nej. Det kom som en överraskning ändå.

Han berättar att han och Emelie vill vara intresserade och opartiska föräldrar och låta deras son testa det han vill, dans, musik, och de sporter han vill.

– Man får skärpa sig lite och tänka på att vara en förebild, tänka på vad man säger. Vi kommer att behöva ändra vår livsstil, säger han men konstaterar:

– Jag ser fram emot att prioritera någon annan än mig själv.

LÄS OCKSÅ: Biggest Loser-Simon: ”Aldrig haft ett förhållande”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!