Biggest loser-tränaren Mikael blir pappa: "En överraskning"

25 apr, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
I augusti blir Biggest loser-pt:n Mikael Hollsten pappa till en liten pojke. Nu berättar han för Hänt vad han förväntar sig av föräldraskapet.
Annons

På måndagarna och tisdagarna ser vi honom coacha deltagarna i årets “Biggest loser – Nu eller aldrig!” på Sjuan, där kakor och bullar byts ut mot kvarg och proteinshakes. Men på hemmaplan har Mikael och hans fru, fitnessprofilen Emelie Hollsten, 27, en egen bulle i ugnen. Den 14 augusti beräknas de bli föräldrar till en liten pojke.

– Det känns fortfarande för overkligt, men det ska bli väldigt spännande, säger Mikael när Hänt ringer upp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Emelie är i vecka 25 och mår enligt Mikael väldigt bra. På hennes Instagrambilder kan man ana ett litet put på den vältränade magen.

– Vi har varit gifta i snart fyra år. Det kanske låter sorgligt, men jag ser det här som sista kapitlet, den sista stora fasen i livet, säger Mikael men förtydligar att han ser föräldraskapet som något 100 procent positivt och spännande.

– Det var en planerad graviditet antar jag?

– Både ja och nej. Det kom som en överraskning ändå.

Annons

Han berättar att han och Emelie vill vara intresserade och opartiska föräldrar och låta deras son testa det han vill, dans, musik, och de sporter han vill.

– Man får skärpa sig lite och tänka på att vara en förebild, tänka på vad man säger. Vi kommer att behöva ändra vår livsstil, säger han men konstaterar:

– Jag ser fram emot att prioritera någon annan än mig själv.

Foto: TV4

Annons