Efter kärleksbråken – Gunterbergs kupp mot Bianca i direktsändning: ”Fruktansvärt”

Bianca Ingrosso och Johan Gunterberg i Breaking news på Kanal 5.
Debatten om vem som raggat på vem har pågått mellan Bianca Ingrosso och De vet du-sångaren Johan Gunterberg i ett halvår. Men när profilerna skulle reda ut situationen i onsdagens "Breaking news" spårade allting ur i en stor reklamkupp i direktsändning.
Annons

Det var i höstas som dispyten mellan Bianca Ingrosso, 23, och De vet du-medlemmen Johan Gunterberg, 29, startade. I november medverkade Bianca i podcasten ”Fördomspodden” och sa där att Melodifestivalen-artisten ihärdigt försökt ragga upp henne och att han “vägrade ge upp”.

Annons

När hon sedan gästade “Breaking news” på Kanal 5 i februari i år fick hon frågan om vilka kända män som raggat på henne, varpå hon svarade:

– Det är en del artister. Typ Johan Gunterberg från ”De vet du”. Jag sa väl lite trevligt ’nej men men nej tack’. Eller ’tack men nej tack’.

I ett långt inlägg på Instagram dementerade Johan Gunterberg då allt Bianca sagt och skrev då bland annat att “att Bianca skulle ha nobbat mig när jag TOKRAGGAT är inget annat än en stor lögn.”

Annons

Men den som trodde att stridsyxan var över efter det, trodde fel. I onsdagens avsnitt av “Breaking news” på Kanal 5 vikarierade Bianca Ingrosso som programledare i stället för Filip Hammar, 43, vid Fredrik Wikingssons, 44,  sida och gästades då av både Johan och resten av gruppen De vet du för att reda ut bråket en gång för alla.

Men riktigt så blev inte fallet. De vet du rullade nämligen in i sin stripade bil med logga i studion samtidigt som deras låt “Road trip” spelades – och därefter passade Johan Gunterberg på att kuppa in ännu mer reklam i direktsändningen. Efter att Bianca sagt att de legat med varandra och Johan sagt att de inte alls gjort det, halade han plötsligt fram en tröja med gruppens logga på.

– Jag tycker egentligen att jag och Bianca redan har rett ut det här privat. Vi är mest här för att få tv-tid. Den här tröjan går att köpa på devetdu.com. Det är intressant, många utnyttjar ju Bianca för att få just PR…, säger han i programmet, samtidigt som han rullar fram ett handskrivet papper ur fickan:

– Så här är vårt turnéschema, jag hade ingen färgskrivare så jag har skrivit det på papper. Den 12 maj ska vi till Liseberg bland annat, och…

Johan Gunterberg avbryts då av artisten Andreas Weise, 31, som agerade moderator i debatten.

Annons

– Det här är fruktansvärt. Johan, vi måste gå vidare, den här self promotionen börjar bli äcklig, säger han i programmet.

Till slut hoppar även programledaren Fredrik Wikingsson, som hittills har hållit sig utanför debatten, in och avslutar den.

– Det här är kontraproduktivt, Johan och Bianca tycks ju vara mer osams nu än när vi drog igång det här. Men Johan har ju fått media och det är ju kul, säger han och avslutar.

Foto: IBL

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…