Bianca avslöjar Serneholts ex – berättar sanningen om okända flirtandet

När Bianca Ingrosso gästar ”Fördomspodden” är hon helt transparent när det gäller en viss ”De Vet Du”-medlems återkommande raggningsförsök. – Han vägrar ge upp, säger hon.

Bianca Ingrosso, 22, är veckans gäst i Cafés och Emil Perssons, 32, ”Fördomspodden”. I avsnittet får hon svara på fördomar om hennes person, och många av fördomarna handlar direkt, och indirekt, om henne och hennes förhållande med Phillipe Cohen, 23. Men i podden slajdas det också iväg på andra – kända – personer med en fäbless för ”Wahlgrens värld”-stjärnan. Däribland en viss Melodifestivalen-deltagare – ”De Vet Du”-medlemmen Johan Gunterberg, 29.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

På fördomen ”Någon, för att inte säga samtliga, i ”De Vet Du” har raggat på dig?” svarar Bianca först kryptiskt.

– Kanske, hehe. Jo, men det har dem. Speciellt en person.

Fördomspodden: Vem av dem?

– Johan. Han vägrar ge upp. Vi kanske fick till det när man var 18, för vi har gått på samma gymnasium och har väldigt många gemensamma vänner, säger Bianca och bjuder därmed på ett smaskigt ”liggavslöjande”.

Men det stannar inte där. Gunterberg, som nyligen gick skilda vägar med Marie Serneholts. 34, har fortsatt sina ihärdiga raggningsförsök.

– Men sen har han varit väldigt mån om att ragga och skriva, och jag har lite humoristiskt sagt ”nu får du lägga av, jag är inte intresserad”, säger Bianca.

Men frågan är hur Biancas kille Phillipe reagerar på Johans upprepade raggningsförsök?

– Han är väl inget jättefan av Johan kanske, haha, svarar Bianca ärligt.

LÄS OCKSÅ: Bianca om oväntade känslorna i sängen med Phillipe: ”Började gråta”

LÄS OCKSÅ: Biancas bebisplan med Phillipe: ”Skulle blivit gravid i år”

SENASTE NYTT!