Biancas bebisplan med Phillipe: ”Skulle ha blivit gravid i år”

Bianca Ingrosso ville bli mamma i år, men uppbrottet från pojkvännen Phillipe Cohen förstörde hennes planer. – Det här året var det meningen att jag skulle förlova mig och bli gravid, säger hon.

Det var i början av året som det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tog slut. Bianca valde då att berätta att hon blivit dumpad och att hon var hjärtekrossad.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Men efter bara tre månader isär hittade paret sedan tillbaka till varandra igen och under midsommarhelgen i juni bekräftade Bianca att de båda återigen var tillsammans.

Men trots glädjen över återföreningen, så förstörde uppbrottet under våren en av Biancas stora planer för året. Tv-profilen hade nämligen planerat att bli gravid i år.

– Det här året var det meningen att jag skulle förlova mig och bli gravid. I ett parallellt universum hade jag och Phillipe varit tillsammans och jag hade fått en unge, säger hon i programmet “Wahlgrens värld“.

Speciellt påtaglig blir den krossade bebisplanen för Bianca när hon i kvällens avsnitt får träffa sin mammaledigt agent Vanessa, som precis fått en liten son med namnet Mattheo.

– Vanessa har tagit mitt liv lite. Jag har sagt i hela mitt liv att min unga ska heta Mattheo. Men i stället för att han kom ut ur mig, så valde han bland B och kom ut från Vanessa i år i stället. Men om man tänker logiskt så är han egentligen min, säger Bianca i programmet.

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 ikväll, torsdag, på Kanal 5 och Dplay.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: IBL

SENASTE NYTT!