Bianca om oväntade känslorna i sängen med Phillipe: ”Började gråta”

Bianca Ingrosso har haft ett tufft år bakom sig med uppbrott, återföreningar och kollapser. Nu berättar tv-profilen att hon bröt ihop – när hon låg i sängen med pojkvännen Phillipe Cohen.

Det var i början av året som det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tog slut. Bianca valde då att berätta att hon blivit dumpad och att hon var hjärtekrossare.

Men efter bara tre månader isär hittade paret sedan tillbaka till varandra igen och under midsommarhelgen i juni bekräftade Bianca att de återigen var tillsammans. Sedan dess har kärleken spirat mellan dem och i ett nytt inlägg på sin blogg berättar tv-profilen om hur lycklig hon är över att de är ihop igen.

“Jag fortsätter njuta av livet med Phillipe. Blir alltid lika lugn av honom, jag hör verkligen hemma med honom”, skriver hon i inlägget.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Men känslostormen det senaste året har också varit svår för Bianca att hantera. Förutom uppbrottet och återföreningen, har tv-profilen också varit nära att gå in i väggen och för ett par veckor sedan berättade hon om hur hon kollapsade i sitt hem av utmattning. I sin blogg skriver Bianca nu att hon bröt ihop när hon nyligen låg hos Phillipe i sängen.

“Igår kväll började jag faktiskt gråta när vi skulle somna i sängen. Jag fick liksom ur alla känslor som jag stängt undan senaste månaderna”, skriver hon och fortsätter:

“Jag mår helt klart inte bra och känner inte riktigt igen den nedstämda Bianca som jag är nu men med Phillipe mår jag alltid bra. Älskar dig!”.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: IBL

SENASTE NYTT!