LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernillas mardrömssamtal från Bianca: "Hon bara grät"

26 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso föll ihop i sitt hem och kunde inte sluta gråta. Nu berättar Pernilla Wahlgren om mardrömssamtalet från dottern den natten. – Hon fick ingen luft och bara grät och grät och grät, säger hon.
Annons

Det var för drygt en vecka sedan som tv-profilen Bianca Ingrosso22, föll ihop i sitt hem efter en inspelning av TV4-programmet “Talang”. Efter att ha arbetat intensivt under en lång tid med både sociala medier, “Wahlgrens värld” och reklamkampanjer orkade kroppen inte mer och hon drabbades av en panikångestattack.

”Direkt när jag kom innanför dörren kände jag att kroppen la av… Jag tappade all glädje, energi och kände mig fullständigt tom i kroppen. Jag har fokuserat så mycket på att ha kul, tänka positivt och leverera på jobbet så när jag nu kom hem och kom ur ”bubblan” så sa kroppen bara NEJ! Jag fick helt enkelt en panikångest-attack som pågick i ca 70 minuter. Jag grät hysteriskt,  ville skrika, blev helt yr hade nästan svårt att hitta andan”, skrev hon då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mitt i natten ringde hon också sin mamma Pernilla Wahlgren, 49, för att få hjälp. Nu berättar också hon om hur det var att ta emot samtalet från sin hyperventilerande och storgråtande dotter.

Annons

– Jag vaknar mitt i natten av att telefonen ringer och det är Bianca. Jag svarar, och alltså det är en mardröm när man svarar och hon bara gråter på andra sidan, hon fick ingen luft och bara grät och grät och grät. Först tänkte jag “har det hänt något? Har Dino dött, har det hänt något med Phillipe?”, säger Pernilla Wahlgren i sin podcast “Wahlgren och Wistam” och fortsätter:

– Men det visade sig att hon hade fått en panikångestattack. Hon kom hem på natten och hade jobbat hela dagen och föll ihop på golvet och bara tärt och fick ingen luft.

Pernilla Wahlgren berättar att Bianca har fått en panikångestattack tidigare, i februari i år efter att förhållandet med pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tagit slut.

– Det var i samband med att hon var ledsen och deprimerad över att det tagit slut med hennes pojkvän. Men den här gången hade hon precis kommit hem från “Talang”, som hon tycker är jättekul, och det bara kom från ingenstans, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Foto: IBL

Annons