TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Biancas dramatiska kollaps efter nya TV4-jobbet: "Grät hysteriskt"

17 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Bianca Ingrosso kollapsade i sitt hem efter nya tv4-jobbet: – Jag tappade all glädje. Nu vänder hon sig till mamma Pernilla Wahlgren för stöd.
Annons

Bianca Ingrosso22, har trots sin unga ålder otroligt många bollar i luften och har flera olika jobb på samma gång. Redan för någon vecka sedan flaggade hon i ett blogginlägg om att hennes kropp börjat säga ifrån och att det är påfrestande för henne att ha alla dessa bollar i luften.

Nyligen avslöjade profilen att hon fått ännu ett nytt jobb och numera är hon en av jurymedlemmarna i tv-programmet “Talang”, något som hon beskriver som en otroligt rolig resa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det har varit så fruktansvärt roligt detta och jag har fått lära känna världens roligaste människor här på Talangresan”, skriver hon på bloggen.

Men alla dessa bollar i luften har nu blivit för mycket för Bianca, hennes kropp har sagt ifrån på riktigt och mynnat ut i panikattacker.

“Direkt när jag kom innanför dörren kände jag att kroppen la av… jag tappade all glädje, energi och kände mig fullständigt tom i kroppen. Jag har fokuserat så mycket på att ha kul, tänka positivt och leverera på jobbet så när jag nu kom hem och kom ur ”bubblan” så sa kroppen bara NEJ! Jag fick helt enkelt en panikångest-attack som pågick i ca 70 minuter”, skriver hon.

Annons

Bianca berättar att hon upplevt dessa attacker en gång tidigare och det var i februari i år. Hon tror att den här attacken beror på att hon försökt trycka bort hur hon egentligen mår.

“Hysteriskt grät, ville skrika, blev helt yr hade nästan svårt att hitta andan.  Jag har nog försökt inbilla mig själv att jag mår bättre än vad jag gjort och att jag klarar av mer än vad jag gör… men igår blev allt svart bara”, skriver hon.

Dock var detta ingenting hon behövde ta sig igenom ensam då både kärleken Phillipe Cohen, 23, och mamma Pernilla Wahlgren, 49, fanns hos henne som stöd över telefonen. Men hon känner inte att ett telefonsamtal räcker.

“Ikväll efter inspelningen ska jag faktiskt åka hem till mamma och sova där. Jag behöver få umgås med familj lite nu, även fast det bara är för 1h på natten”, avslutar hon.

Foto: IBL

Annons