Biancas tårar – nu avslöjar hon sanningen bakom uppbrottet

Bianca Ingrosso bryter ihop i tårar när hon berättar om uppbrottet från Phillipe Cohen i kvällens "Wahlgrens värld". Nu avslöjar tv-profilen sanningen om hur förhållandet tog slut.

Det var i början av året som det tog det slut mellan Bianca Ingrosso, 22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23. Efter tre år tillsammans meddelade tv-profilen i ett inlägg på sin blogg att förhållandet var över.

Samtidigt som hjärtesorgen var som störst, började Bianca också spela in programmet “Wahlgrens värld” tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 49. Och i premiären av programmet, som sänds på Kanal 5 i kväll, talar Bianca ut om uppbrottet. Bland annat berättar hon för första gången sanningen om hur Phillipe dumpade henne.

– Livet suger just nu. Jag mår skit. Det är alla känslor på en och samma gång. Jag blev dumpad på telefon, två dagar innan alla hjärtans dag, säger hon i programmet.

LÄS OCKSÅ: Därför ramlar Bianca Ingrossos hår av: ”Tappat hälften”

I programmet berättar Bianca också att uppbrottet inte berodde på att någonting speciellt hade hänt mellan henne och Phillipe, utan bara att han hade tappat sina känslor för henne. När hon berättar det bryter hon också ihop framför kamerorna och börjar gråta.

– Jag har alltid varit inställd på att Phillipe är den jag ska gifta mig med. Vi har pratat om hur våra barn kommer att se ut, hur vårt framtida hus ska vara. Det känns jobbigt att jag aldrig ens kommer att ha fått bo med honom, vilket var något som vi båda längtade efter att få göra, säger hon med tårar i ögonen i programmet.

Men slutet gott, allting gott. Några månader efter att avsnittet hade spelats in i våras hittade Bianca och Phillipe tillbaka till varandra och under midsommarhelgen i juni bekräftade tv-profilen att de båda återigen var ihop.

LÄS MER: Benjamin näthatas för sin kroppsdel: ”För jävligt”

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 i Kanal 5 i kväll, torsdag. 

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN