Benjamin Ingrosso näthatas för sin kroppsdel: "För jävligt"

Melodifestivalen-aktuella Benjamin Ingrosso tvingas ta emot hårda påhopp på nätet – om sina håriga armar.

Benjamin Ingrosso, 19, vann tittarnas hjärtan i den andra deltävlingen av Melodifestivalen 2017 med sin låt “Good lovin'” och gick direkt till final. Men det var inte alla som bara ville gratulera artisten efter succén. På nätet tvingades Benjamin nämligen också att utstå mängder av elaka påhopp om sitt utseende, och speciellt om sina håriga armar.

– Folk skriver att jag har håriga armar, det har blivit värsta grejen på nätet verkar det som. Jag tycker att nätmobbning är för jävligt, det är verkligen sämst. Man ska vara snäll mot varandra, säger Benjamin Ingrosso till Hänt TV.

Han fortsätter:

– Folk måste ju alltid haka upp sig på någonting. Den här gången blev det mina håriga armar, nästa gång är det kanske något annat. I sommar kanske jag uppträder i shorts och då kommer väl folk reagera på mina håriga ben eller mina stora vader, säger han.

LÄS MER: Benjamin Ingrosso: “Alla i familjen har viktproblem”

Artisten berättar att hans armar började bli håriga redan när han var åtta år gammal och att han då tyckte att det var jobbigt. Men sedan dess har han accepterat sin kropp som den är och tycker också att armhåret är snyggt, precis som det är.

– Jag tycker att det är nice med hår på kroppen, så jag bryr mig inte längre. Men när jag var liten var det jobbigare. Så därför vill jag nu säga till alla er som har håriga armar, ni ska vara stolta över det. För det är snyggt, säger han.

Benjamin Ingrosso tävlar i finalen av Melodifestivalen 2017 på lördag. Foto: IBL

Inför första deltävlingen snackade Benjamin med Hänt om det tuffa uppbrottet från exflickvännen Linnea. Se det här nedan: 

LÄS MER: Benjamin Ingrosso lämnar Sverige efter Melodifestivalen

Foto: IBL

Av: Johanna Bladh & Linda-Marie Nilsson

SENASTE NYTT!