TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Benjamin Ingrosso avslöjar: Alla i familjen har viktproblem

14 feb, 2017 
AvEmelie Tholin
Mellostjärnan Benjamin Ingrosso tappade nio kilo på sex veckor. "Jag är en periodare. Men vi är så i vår familj, att vi går upp och ner sjukt lätt", säger han i "Livshjulet".
Annons

Benjamin Wahlgren Ingrosso, 19, rullade med sina smäckra höfter och gick direkt till final i Melodifestivalen 2017 med låten “Good lovin”. Och det var en slimmad kändisson som gjorde dundersuccé på scenen.

Benjamin Ingrosso gick direkt till final med "Good lovin".
Benjamin Ingrosso gick direkt till final med “Good lovin”.

Benjamin avslöjar nu att han ofta pendlar i vikt.

– När jag var 14 var jag lite “chubby”, då gick jag ner elva kilo på en månad, säger han i podcasten “Livshjulet” och fortsätter:

– Men jag kom precis från Los Angeles och då gick jag ner typ nio kilo på sex veckor. Men då gick jag på en diet, och sprang varje dag. Det är mycket lättare där borta, när det är sol varje dag. Och framför allt i Los Angeles som är “healthy town” och alla ska äta raw food, konstaterar han.

Benjamin älskar god mat och har lätt att lägga på hullet – men går också ner blixtsnabbt. Detta har han gemensamt med hela familjen Wahlgren.

– Det är jobbigt att man går upp och ner så lätt. Jag är en periodare. Men vi är så i vår familj, att vi går upp och ner sjukt lätt och fortsätter:

– Bara man ser fräsch och pigg ut så spelar det ingen roll hur mycket man väger, då kan man väga 110 kilo. Men jag märker att jag mår bättre när jag är i form, säger Benjamin Ingrosso i “Livshjulet”.

Mer Benjamin från Mello-festen!

Här blir Hänt TV utskällda under mello-festenBrand logo
Här blir Hänt TV utskällda under mello-festen

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons