Benjamin Ingrosso lämnar Sverige

Benjamin Ingrosso lämnar Sverige efter Melodifestivalen.

Benjamin Ingrosso, 19, gjorde dundersuccé i kvällens deltävling av Melodifestivalen 2017 och tog sig till final med sin låt “Good lovin'”. Men i framtiden kommer vi inte att se så mycket av artisten hemma i Sverige. Nu berättar schlagerstjärnan att han kommer att lämna landet och flytta utomlands för att satsa på sin karriär.

– Jag vill absolut flytta utomlands och jag har planer på att göra det så småningom. Det vore jätteskönt att flytta utomlands. Men det beror ju på hur ens karriär går också, säger Benjamin Ingrosso till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso kristna knep i Melodifestivalen 2017

Men redan efter Melodifestivalen kommer artisten att dra från den svenska vinterkylan och lämna Sverige bakom sig. I stället åker Benjamin ner till sin pappa Emilio Ingrosso, 51, som bor i Palma på Mallorca.

– Jag drar dit efter Mello, så fort cirkusen taggar ner lite. Då ska jag dra. Jag hinner nog inte innan finalen, då stannar jag i Sverige och repar mitt nummer lite till, säger Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso. Foto: IBL

Benjamin Ingrosso. Foto: IBL

Vill du också flytta till Mallorca?

– Ja, jag är lite sugen på att flytta dit. Jag bor ju oftast där hela somrarna och drar dit så fort och ofta jag kan. Det är så enkelt, det tar liksom fyra timmar med flyg. Det är samma som att åka till Malmö med tåg, så det går snabbt, säger han.

LÄS OCKSÅ: Oväntade stödet till Benjamin – en i familjen är på plats i Malmö

FOTO: IBL

 

SENASTE NYTT!