Bianca Ingrossos sorg: "Jag tappade sexlusten helt"

Bianca Ingrosso hade mens i 14 månader och tappade all sexlust. Nu berättar tv-profilen om sin kamp med att hitta ett fungerande preventivmedel.

Bianca Ingrosso, 22, är väldigt öppen kring att prata om sex och kärlek. Hon har tidigare berättat intima detaljer om sitt sexliv i podcasten “Tankar med”, där hon bland annat berättade om olika ställen hon haft sex på och om hur hon gillar att filma sina kärleksakter.

I en ny video på Youtube berättar tv-profilen nu även öppet om sina preventivmedel. Bianca Ingrosso menar att hon tagit p-piller sedan hon var 17 år, men att det aldrig riktigt har fungerat.

– Jag har sedan jag var 17 år gått på p-piller och testat det mesta, även p-stav. Det har absolut inte funkat på mig, säger hon i klippet och fortsätter:

– Jag har blivit deprimerad, jag har ökat i vikt och blivit svullen och jag har fått extrema humörsvängningar. Jag har varit så arg man kan vara, till att sedan gråta och kallsvettas.

LÄS MER: Bianca Ingrosso om privata sexfilmerna: “Jag gillar det”

Men det är inte allt. Bianca Ingrosso menar att hennes tidigare preventivmedel också har fått henne att vilja avstå från sex.

– Jag kände inte igen mig själv. Jag tappade sexlusten helt. Och av min p-stav fick jag mens varje dag i 14 månader. Det var crazy, I know, säger hon i videon och fortsätter:

– Ingenting har funkar på mig, jag klarar inte av hormoner. Jag har inte känt mig trygg.

I dag använder Bianca Ingrosso ett annat preventivmedel. Och det kan kanske kan behövas, för nyligen meddelade tv-profilen att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, hittat tillbaka till varandra. De gjorde slut i början av 2017 efter tre år tillsammans, men i sin blogg avslöjade Bianca tidigare i veckan att de återigen är ett par.

”Som ni vet så gjorde vi slut för nästan 5 månader sedan nu vilket var behövligt för oss båda för att få växa på egna håll. Men vi har sedan en tid tillbaka märkt att vi båda två saknat varandra väldigt mycket och därav att vi nu är tillsammans igen”, skrev hon då.

LÄS OCKSÅ: Därför ramlar Bianca Ingrossos hår av: ”Tappat hälften”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!