Mello-stjärnan rasande efter Bianca Ingrossos ord i tv: "En stor lögn"

Bianca Ingrosso har vid flera tillfällen berättat att De vet du-medlemmen Johan Gunterberg raggat på henne. Nu rasar artisten mot tv-profilen och menar att hon ljuger. Samtidigt ber Bianca nu om ursäkt för sitt uttalande.

Det var i måndagens avsnitt av “Breaking news” på Kanal 5 som Bianca Ingrosso, 23, medverkade och fick frågan om vilka kända män som raggat på henne.

– Det är en del artister. Typ Johan Gunterberg från ”De vet du”. Jag sa väl lite trevligt ’nej men men nej tack’. Eller ’tack men nej tack’, svarade hon då.

Men det är inte första gången som “Wahlgrens värld”-profilen uppger att Johan Gunterberg, 29, lagt in en stöt på henne. Så sent som i november medverkade Bianca även i podcasten “Fördomspodden” och sa även där att Melodifestivalen-artisten ihärdigt försökt ragga upp henne.

– Johan vägrar ge upp. Vi kanske fick till det när man var 18, för vi har gått på samma gymnasium och har väldigt många gemensamma vänner. Men sen har han varit väldigt mån om att ragga och skriva, och jag har lite humoristiskt sagt ”nu får du lägga av, jag är inte intresserad”, sa Bianca då och meddelade också att hennes pojkvän Phillipe Cohen, 23, därför inte direkt är något “fan av Johan”.

Men nu slår Johan Gunterberg tillbaka. I ett långt inlägg på Instagram dementerar De vet du-medlemmen Biancas uppgifter och anklagar också tv-profilen för att ljuga.

”Jag har inte pratat eller skrivit MED Bianca sedan i somras. Med betoning på MED. På ett VÄNSKAPLIGT sätt pratade vi lite, som man gör med kompisar på chatten. I somras alltså. En period när hon var singel. Sen blev Bianca tillsammans med sin kille igen och sen dess har jag inte pratat med henne”, skriver Johan Gunterberg och fortsätter:

”Hur som helst har jag inte försökt ragga på Bianca någonsin. Vi sågs för flera år sedan utan att jag på got sätt ens raggade på henne då. Snarare tvärtom. Jag är ingen aggressiv raggare på det sättet som hon nu målet ut mig som på tv. Att Bianca skulle ha nobbat mig när jag TOKRAGGAT är inget annat än en stor lögn. Det är inget jag hade skämts över och förslit komma undan om det var sant, men det är ren lögn”.

Under gårdagskvällen publicerade också Bianca Ingrosso ett inlägg på sin blogg, där hon bemötte Johan Gunterbergs inlägg. “Wahlgrens värld”-profilen skriver att hon pratat med De vet du-medlemmen och bett om ursäkt för sina uttalanden, samtidigt som hon håller fast vid sina egna ord.

”Vi har pratat och allt är lugnt. Jag har bett om ursäkt att jag nämnt hans namn i media men däremot så framställs nu jag som lite konstig i hans inlägg. Det framstås lite som att jag har hittat på en del vilket inte riktigt stämmer. När jag var tonåring så sågs vi några gånger och efter det har jag känt att han har småraggat lite på krogen (med betoning på att det var ett bra tag sedan)”, skriver hon och fortsätter:

“När jag i intervjuer har fått frågor om vilka kändisar som raggat på mig så har jag nämnt hans namn och nu har han tagit illa upp då han känner att han framstått som en jobbig raggare vilket aldrig var min mening att framstå honom som då han inte är det.”

LÄS OCKSÅ: Bianca om oväntade känslorna i sängen med Phillipe: ”Började gråta”

De vet du består av DJ-Hunk, Johan Gunterberg, Christopher Martland och Tor Wallin.

De tävlade i Melodifestivalen 2017 med bidraget "Road trip".

Gruppen på Rockbjörnen 2017.

Tillsammans har de turnerat landet runt i flera år. 

I Mello tog de sig till Andra chansen. 

Med hits som "Fy fan va stek" och "Fucka ur" har de gjort succé.

I Melodifestivalen 2017.

De Vet Du. 

Dj Hunk och Johan Gunterberg på schlagerefterfest. 

Gruppen har också gjort en hyllningslåt till italienske basketstjärnan Danilo Gallinari. 

Johan Gunterberg får feeling. 

På Grammisgalan. 

De vet du.

LÄS OCKSÅ: Biancas bebisplan med Phillipe: ”Skulle blivit gravid i år”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!