LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter bonde-Erik – han är Linas nya pojkvän: "Jag är dökär"

28 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Förra året dejtade Lina Ilar bonden Erik Bäckman i TV4:s "Bonde söker fru", men känslorna uteblev. Men nu har tv-profilen hittat kärleken igen i nya pojkvännen Markus. – Jag föll för hans leende, säger Lina Ilar.
Annons

Lina Ilar, 24, har medverkat i “Farmen” och sökte så sent som förra sommaren kärleken hemma hos bonden Erik Bäckman, 21, i tv-programmet “Bonde söker fru”. Då uppstod inga heta känslor, men sedan dess har tv-profilen faktiskt hittat kärleken utanför tv-kamerorna.

I december träffade hon nämligen Markus, 27, på en kryssning och föll pladask. Efter båtresan fortsatte de att dejta och är i dag ett kärlekspar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är dökär. Jag föll för hans leende, det var det första jag såg. Han är en kille som man vänder sig efter. Först tänkte jag att han är för snygg för mig, jag har liksom lite skit under naglarna, men när jag lärde känna honom fattade jag att han precis som jag också är en lantis. Han är jättehärlig och jättesnäll, säger Lina Ilar till Hänt.

Det enda problemet är att Markus bor och arbetar i Norge sedan tre år tillbaka. Sedan paret träffades har de pendlat veckovis för att få träffa varandra och Lina berättar att hon åker till grannlandet minst en gång i månaden. Men nu planerar Markus att flytta hem till Sverige igen.

Annons

– Jag åker till Norge en gång i månaden och han åker hit, men man går ju runt och är lite olyckligt kär för att man bor så långt ifrån varandra. Men han har lovat att flytta hem i höst, så det ska bli kul. Så slipper man längta hela tiden, säger Lina Ilar och fortsätter med ett skratt:

– Han kommer ju från Ockelbo från början, vilket min mormor tycker är jätteroligt. Hon hoppas på att han ska vara släkt med prins Daniel. Jag sa det till henne, att “prinsarna finns i Ockelbo”.

https://www.instagram.com/p/BTwdqcph8b0/?taken-by=falunsdalkulla

Eftersom Markus inte har bott i Sverige sedan 2014, kände han inte heller igen Lina när han träffade henne på kryssningen. Det var först när Markus googlade på hennes namn, som han insåg vem hans nya flirt egentligen var.

– Det är så skönt att han inte kände igen mig och inte alls visste vem jag var. Det var först när hans kompisar började följa mig på Instagram som de undrade hur jag kunde ha 15 000 följare. Då började hans polare googla mig och då kom det fram, säger Lina och skrattar, innan hon fortsätter:

– Han tyckte inte alls att det var jobbigt att jag varit med i tv. Tvärtom, han tycker det är kul och blir lite mallig varje gång någon kommer fram och vill ta kort med mig.

Stort grattis till kärleken, önskar vi på Hänt!

Foto: Privat, TV4

 

 

Annons