Bonde-Erik kritiseras efter sitt beslut: "Sinnessjukt"

"Bonde söker fru"-My sågar bonden Erik som bröt mot TV4:s kontraktsregler i sin jakt på kärleken. "Helt sinnessjukt", skriver nu My på sin blogg.

Ett halvår efter “Bonde söker fru” framkom det att bonden Erik Bäckman, 21, brutit mot reglerna och tjuvdejtat redan före inspelningarna. Trots dejting- och kontaktförbud spenderade han midsommar hos och brevskrivaren Linnea Åberg, 21 – fyra dagar före de utvalda tjejerna landade på hans gård i Dannäs.

I slutändan valde han Linnea, och gav 21-åriga My Niklasson nobben. Nu tar hon bladet från munnen och ger Erik en rejäl känga för att han brutit mot reglerna.

“Han åker i stället hem till en utav brevskrivarna och tillbringar midsommar där… I mitt huvud låter det helt sinnessjukt”, skriver hon på sin blogg.

My Niklasson passar dessutom på att försvara TV4 och “Bonde söker fru”. Erik och Linnea har flertalet gånger kritiserat kanalen för att ha vinklat programmet och målat ut Linnea som en svartsjuk tjej.

LÄS MER: Bonde-Erik och Linnea behöver större boende: Väldigt lyckliga

“Precis så Erik visas, precis så var han. Precis så Linnea visas, precis så var hon. Precis så Lina visas, precis så var hon. Precis så jag visas, Precis så är jag. Det var inga konstigheter”, skriver My och utvecklar det senare i inlägget:

“Jag börjar bli otroligt trött på att det står och Erik och Linnea i tidningarna dag ut och dag in om att dom har blivit illa behandlade eller att allt bara är tillgjort bara för att det ska bli bra tv. BULLSHIT!”.

my-erik

My var kvar till slutet, men in the bitter end valde Erik att fortsätta dejta Linnea.

 

Trots att My redan efter första mötet sa att hon skulle gifta sig med Erik är hon glad att han valde Linnea i sista omgången.

“Jag hade inte klarat en dag på gården i Dannäs. Jag älskar mitt Norrland och hade Erik valt mig så hade vi inte varit tillsammans idag ändå”, skriver hon.

LÄS MER: Bonde-Sigrid om nya dejten: “Jag är kär”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!