Bonde-Sigrid om nya dejten: "Jag är kär"

Efter att Sigrid Bergåker från programmet Bonde söker fru, skickat hem alla sina brevskrivare kommer miljonären Pål Mases in och räddar situationen.

Efter att hästbonden Sigrid Bergåkra, 43, skickat hem alla sina brevskrivare i TV4-programmet “Bonde söker fru” kunde det ha varit slut för Sigrids dejtande i tv. Ikvällens program får vi se hur turen vänder och istället kommer en annan man, miljonären Pål Mases, 48, som hon tidigare träffat på en hästtävling till gården:

– Det var jättenervöst när Pål kom till gården. Jag visste inte om att han skulle komma. Det var en överraskning från produktionen, berättade Sigrid för Hänt nyligen.

Pål överraskar Sigrid med en blombukett.

Pål överraskar Sigrid med en blombukett.

– Han är lång och snygg och det är ju en bonus! Men sen får vi ju se hur vi lyckas hitta varandra i vardagen, säger hon i programmet.

Sigrid överraskar Pål med att bjuda med honom på en ridtur i skogen. Pål avslöjar då att han egentligen är lite rädd för hästar, men att han gör det endast för Sigrids skull:

– Det känns jättebra, jag tror att det är på väg att utvecklas till något mycket större än jag kunde drömma om, säger Sigrid i programmet.

Sigrid och Pål red ut på en dejt.

Sigrid och Pål red ut på en dejt.

Senare har de en romantisk dejt där han överraskar Sigrid med att spela dragspel. Efter den lyckade dragspelsmusiken hettar det till rejält och de kysser varandra:

– Jag är så glad och tacksam att jag tog chansen, jag skulle ångra ihjäl mig om jag inte åkt hit. Jag tror att den här relationen är på väg att bli stadig, jag är helt övertygad om det kommer att bli en fast relation, berättar Pål:

– Jag är kär i dig. Jättekär! Men vad tycker du om mig då? Undrar Pål efter kyssen.

Efter dragspelslåten fick Pål och Sigrid till en het kyss.

Efter dragspelslåten fick Pål och Sigrid till en het kyss.

Sigrid ger Pål ett lurigt ögonkast men svarar inte på frågan. När Pål än en gång frågar vad hon tycker om honom svarar hon tillslut:

– Jag är förtjust i dig… kanske lite kär också…

– Det är en god start i alla fall, svara Pål nöjt.

I slutvinjetten av programmet fick man se hur programledaren Linda Lindorff pressar Sigrid till att berätta om den nya relationen:

– Jo, jag har sagt att jag är lite förtjust i honom, fnittrar Sigrid.

Bonde söker fru sänds kl 20.00 i TV4 på onsdagar.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sigrids tuffa modellår med Claudia Shiffer

Foto: Tv4

SENASTE NYTT!