Därför nobbade Sigrid alla - berättar sanningen om hemliga kärleken

Kvällens avsnitt av Bonde Söker Fru bjöd på stora känslor då Sigrid Bergåkra skickade hem samtliga sina beundrare. Anledningen: det finns en annan man i Sigrids tankar.

Sigrid Bergåkra, 43, ville vara med i TV4:s Bonde Söker Fru för att hitta kärleken, eller ”en förnäm älskare”, som hon själv har sagt. Men för Sigrid infann sig aldrig passionen för någon av hennes brevskrivare.

I avsnitt 10 beslutade hon sig därför att säga tack och hej till sina beundrare, Anders Berglund, 56,  Bertil Hagqvist, 30, och Rickard Boström, 46.

– Jag kände att det som växte fram var att vi blev bra vänner, för det blev vi. Det är jättefina killar och bra vänner. Men man kan inte riktigt rå för att man inte känner attraktionen. Och jag försökte verkligen och tog i från tårna. Men det hände inte mer, säger Sigrid Bergåkra till Hänt.

Det var ett svårt beslut för Sigrid Bergåkra i avsnitt 10 av Bonde Söker Fru.

Det var ett svårt beslut för Sigrid Bergåkra i avsnitt 10 av Bonde Söker Fru.

Beslutet ledde till tårar och besvikelse. Men Sigrid Bergåka är säker på att hon fattade rätt beslut.

Förutom den obefintliga attraktionen är en av anledningarna till att Sigrid inte föll för någon av sina brevskrivare är att hon inte kunde släppa tanken på en annan brevskrivare, Pål.

Läs mer: Bonde-Sigrids tuffa modellår med Claudia Shiffer

Pål skrev inte själv till Bonde Söker Fru, utan fick sitt brev inskickat av två bekanta som tyckte att han och Sigrid skulle passa bra ihop. Sigrid och Pål har också träffats tidigare under ett hästevenemang.

Pål ville inte vara med i tv och tackade därför nej till programmet, men Sigrid kunde alltså inte släppa honom.

– Eftersom jag inte är så utseendefixerad så tyckte jag att helheten var spännande. Han kom från en liten by med den mentaliteten och entreprenörsandan. Han verkade ha väldigt mycket humor, värme och empati. Jättefina ingångsvärden, tycker jag.

Sigrid Bergåkra får en överraskning i nästa veckas avsnitt.

Sigrid Bergåkra får en överraskning i nästa veckas avsnitt.

I slutsekunderna av Bonde Söker Fru får vi se hur Pål kommer till gården med en stor blomsterkvast.

– Det var jättenervöst när Pål kom till gården. Jag visste inte om att han skulle komma. Det var en överraskning från produktionen, säger Sigrid Bergåkra till Hänt och fortsätter.

– Jag kom galopperande och såg honom på stallbacken. Det kommer jag aldrig att glömma.

Hur det går för Sigrid Bergåkra och Pål får vi se i nästa veckas avsnitt av Bonde Söker Fru.

Läs mer: Bonde-Sigrid om sin dolda fobi: “Kunde inte åka tåg”

Foto: TV4, IBL

SENASTE NYTT!