Bonde-Erik och Linnea behöver större boende: Väldigt lycklig

Erik Bäckman och Linnea Åberg som har förlovat sig, säger att de inte väntar tillökning utan behöver större för företagets skull.

”Bonde söker fru”-paret Erik Bäckman, 21, och Linnea Åberg, 21, behöver bo större. I en annons på Facebook, ställer paret frågan om det finns något intresse av att hyra alternativt köpa loss gården i byn Dannäs utanför Värnamo. Bland annat går det att läsa:

En stor ladugård med tillgång att ha grisar eller får. Även två hönsboxar som är färdigmonterade. Kommer även att finnas ett nybyggt häststall på gården på 3 boxar med indraget vatten och el samt sadelkammare. Finns även dubbelgarage och en liten mindre stuga. Boningshuset är mycket renoverat och fint. Två badrum, stor källare, kök, stort vardagsrum, finrum, tre sovrum, 2 hallar, 1 renoverat garderob rum. Perfekt för dig som vill ha en lagom stor gård för hobbyryttaren eller för den som vill ha alla möjliga djur. Finns även en ridbana 1 km bort.

erik_linn_3

Till Aftonbladet säger paret att det inte handlar om tillöning i familjen.

– Nej, inte än, blir svaret.

Paret vill helt enkelt ha något större för att utöka sitt företagande.

– Vi vill kunna ha en större produktion och det är rätt dyrt att bygga stallbyggnader. Då är det billigare att byta gård, säger Erik Bäckman.

Erik blev snabbt en av de mest omskrivna deltagarna efter att ha tillbringat en natt med bondekollegan Sigrid Bergåkra, 43, innan de valde att inte fortsätta träffas utan dejts vidare som planerat.

sigrid

Sigrid Bergåkra.

Bonden valde till slut att inleda ett förhållande med Linnea, som också numera är förlovade. Det avslöjade “Bonde Söker Frus” egna Facebooksida den 23 december.

Det började med ett brev och nu är de förlovade. STORT grattis, Erik och Linnea,” gick det att läsa.

– Hon blev minst sagt chockad. Men glad. Hon började gråta. Det känns lite overkligt men helt underbart. Jag är väldigt lycklig. Hon gör mig lycklig, säger han till Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Linnéa: ”Jag vill ha barn med Bonde-Erik”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!