Bianca Ingrossos tårar efter återföreningen med exet: ”Skör”

Bianca Ingrossos tårar efter återföreningen
Bianca Ingrosso har haft ett hektiskt schema sedan hon gjorde succé i Wahlgrens värld på Kanal 5. I en video på sin Youtube-kanal berättar Bianca nu om den tuffa tiden.
Annons

Tidigare i veckan avslöjades det att influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, återigen är tillsammans med Phillipe Cohen, 24. Paret gjorde slut för fyra månader sedan efter att ha haft en kärleksrelation i fem år. Nu är de alltså återförenade, något Bianca Ingrosso berättade om i det senaste avsnittet av podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B.

Annons

Trots att det var tufft att vara ifrån varandra är Kanal 5-profilen glad att hon och Phillipe Cohen fick en paus.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, säger Bianca Ingrosso i podden.

Annons

Strax efter att Bianca Ingrosso avslöjade kärlekslyckan laddade hon upp en ny video på sin Youtube-kanal. I videon berättar hon inte bara om sitt nya förhållande med Phillipe Cohen utan erkänner även att hon är i en tuff period i livet.

– Jag fick precis en panikattack inne på Broms och jag har känt de senaste dagarna att det har varit väldigt mycket, säger Bianca inledningsvis.

Bianca Ingrossos ärliga ord efter tuffa tiden

Eftersom Bianca Ingrosso har många bollar i luften och arbetar med flera projekt samtidigt har hon sedan en tid tillbaka tagit hjälp av en assistent. Men trots detta känner hon sig väldigt stressad och överväldigad. En annan anledning till att Bianca inte mår bra just nu är att hon upplever det som att det inte finns en stabil punkt i livet för tillfället.

– Allt är bara en enda stor röra och så hundarna som jag gärna vill ta en långpromenad med, jag har ingen tid för dem. Jag har ingen tid för mig själv. Och så har jag ångest över att jag ska på en plåtning om en månad, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

Annons

– Varje gång en plåtning närmar sig så kickar min bulimi in i min hjärna.

Förra året var Bianca utbränd efter att ha jobbat för mycket. Nu berättar hon att hon fortfarande inte känner sig helt tillbaka på banan.

– Jag har inte kommit tillbaka från det, jag har inte återställt mig. Men minsta lilla grej blir knas i min hjärna.

Alla dessa faktorer leder till att Bianca Ingrosso stundtals drabbas av panikattacker.

– Jag är bara fett skör, jag vet inte om det är mina hormoner eller om det är stress överlag som jag inte klarar av så mycket längre.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…