Artikeln innehåller reklamlänkar
Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrosso bekräftar: Jag och Phillipe är ihop igen

16 apr, 2019 
Bianca Ingrosso bekräftar att hon och Phillipe Cohen är ett par igen.
Wahlgrens värld-profilen Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gick skilda vägar för fyra månader sedan. Nu berättar Bianca att hon och expojkvännen återförenats – och avslöjar sms:et som fick henne att ta tillbaka honom.
Annons
Bianca Ingrosso bekräftar: Jag och Phillipe är ihop igen
Bianca Ingrosso bekräftar: Jag och Phillipe är ihop igen

Influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, berättade tidigare i år att hon och expojkvännen Phillipe Cohen, 24, valt att gå skilda vägar. Paret hade varit tillsammans i fem år när hon på en pressträff för Kanal 5-programmet Wahlgrens värld avslöjade sin nya civilstatus.

– Jag är singel, bekräftade hon för flera olika medier vid tillfället.

Efter uppbrottet har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen haft en god relation. I februari berättade Bianca för Hänt att det inte fanns något groll mellan dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa Bianca till Hänt i februari.

Romansryktet efter uppbrottet från Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso har pratat öppet och ofta om sina känslor efter kärlekskraschen med Phillipe Cohen. De första månaderna utan honom var tuffa men med tiden började Bianca trivas med att vara singel. I mars avslöjade realityprofilen dock att hon börjat dejta en person.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Jag träffar en människa nu som inte jag är redo att ha på kamera, sa Bianca Ingrosso i en vlogg i mars.

Därefter började hennes följare spekulera i vem den nya personen hon träffar är. Eftersom Bianca Ingrosso nyligen började följa sitt ex på Instagram igen var det många som trodde på en återförening mellan henne och Phillipe Cohen.

”Fick en väldigt stark känsla att det är Phillipe!”, skrev en person.

”Haha hon dejtar Philippe igen”, skrev en annan.

Men Bianca Ingrosso har varken dementerat eller bekräftat återföreningen med expojkvännen – förrän nu.

Bianca Ingrossos nya kärleksbesked

I ett nytt avsnitt av podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B, berättar Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen återigen är ett par.

– För tre veckor sedan fick jag ett långt sms av Phillipe. Vi har ju stött på varandra ute, men inte hälsat. Jag tyckte att det var jättejobbigt till en början men sedan så tyckte jag typ att det var skönt – för vem fan orkar hälsa på sitt ex hela tiden, säger Bianca Ingrosso.

Annons

Sms:et innehöll ett par väl valda ord som fick Wahlgrens värld-profilen att tänka om.

– Sedan så fick jag ett sms om att det var jobbigt för honom att vi inte hälsade och att han har börjat sakna mig.

Bianca Ingrosso berättar att hon under månaderna som singel gick igenom många känslostormar och att hon till slut landade i att hon var redo för ett förhållande igen.

– Jag hann börja älska mitt liv – och hittade en livsglädje som jag inte haft på väldigt länge. Innan jag då gick in i ett förhållande igen, som jag är i nu, säger hon i podcasten.

Trots att den första dejten efter uppbrottet var märklig kunde Bianca Ingrosso se att exet var fast besluten om att de skulle hitta tillbaka till varandra.

– Jag har aldrig sett honom så här ångerfull och fokuserad. ”Jag kommer kämpa tills du ger mig besöksförbud, typ”. Jag var inte fullt redo att ta tillbaka honom, jag är fine. Sedan kan jag inte säga att jag släppt taget om Phillipe, det är ändå Phillipe.

Annons

Bianca Ingrosso fortsätter med att berätta att pausen ifrån varandra var det bästa som hade kunnat hända.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, säger hon i podden.

FOTO: Karin Törnblom, Eero Hannukainen/TT

Annons