TV4-tittarna ifrågasätter TV4 efter deltagarens allvarliga sjukdomstillstånd

Annas resa i Robinson fick sig ett abrupt slut när hon fick lämna av medicinska skäl.
Nu reagerar tittarna på att produktionen inte ingrep tidigare efter de starka bilderna.
”Fattar inte varför...?”
0:50

Efter reklamen: Robinson-Mattias avslöjande om evakueringen: "Fick kattmat"

(0:50)

Den som inte kan få nog av årets säsong av Robinson har nog full koll på även Gränslandet. Dit kommer deltagarna nämligen när man får lämna Robinson.

I år såg förutsättningarna däremot lite annorlunda ut – Gränslandet har varit öppet sedan start istället för att öppna upp några veckor efter starten av Robinson. Efter situationen med smittspridning av corona i Lag syd tvingades många av deltagarna lämna och det behövdes ytterligare folk in i tävlingen.

Då bildades Lag öst av Mattias Pettersson, 52, Linn Lund, 31, Anna Frycklund, 55, och Hayes Jemide, 47, som var på Gränslandet redan från start.

Anna och Hayes är nu tillbaka på Gränslandet tillsammans med ytterligare en deltagare, Elin Brynzér, 25.

Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

Se klippet här!

Annas tuffa tid i Gränslandet

Anna har de senaste avsnitten kämpat med sin hälsa och det hela förvärras kraftigt när en storm drar in över ön och deltagarna tvingas packa sina saker och evakuera.

Hon hinner inte mer än att börja packa ihop sina tillhörigheter förens hon syns lägga sig ner. Hayes var först på plats och kort efter anlände sjukvårdare som tog med henne till sjukhuset.

– Så blev jag inlagd och var där i fyra dagar med dropp, jag hade dåliga värden och de hittade en grov inflammation i nacken som jag inte fattar någonting av eftersom jag inte hade ont i nacken, förklarar Anna för Hänt när vi pratar om händelsen.

Bonde-Susanna går emot läkarnas råd – beslutet med sonen

Tittarnas starka reaktioner mot produktionen

Läkarna satte stopp för att Anna skulle kunna återvända och fortsätta sin resa i Gränslandet och därmed var äventyret slut. Något som tog hårt på henne.

– Det var så min resa slutade. Och jag sa att jag skulle tillbaka, men det var fyra läkare som kom in och sa att jag inte fick. Då blev jag vansinnig, kastade kuddar och vattenflaskor och blev helt tokig.

De starka bilderna på Annas hälsotillstånd har fått tittarna att reagera – många ställer sig frågan varför produktionen inte invänder tidigare.

Varför kan de inte få lite mat? Ris o grönsaler så att de orkar?” skriver en följare.

Fattar inte varför de inte kan få lite mer mat? Eller vinna det i tävlingarna? Tror det hade blivit ett mycket roligare program.

Varför ska de svälta så och sen åka hem när hon är så tävlingslusten. Tråkigt.

Tråkigt tycker vi att Annas resa slutade såhär!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!