Därför går Bonde-Susanna emot läkarnas råd – beslutet för sonen Tor

Susanna

Susanna Karlsson är en av Bonde söker frus största profiler! Ifjol välkomnade hon sonen Tor och nu berättar hon om känslorna kring moderskapet och att gå på sin egen känsla.
”Helt andra åsikter, skriver hon.
0:35

Efter reklamen: Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

(0:35)

Slå på ljud

Bonde söker fru är ett av TV4:s populäraste relationsprogram. En av de som sökte kärleken år 2018 var Susanna Karlsson, även känd som ”Showbonden”. Hon fann sin kärlek i Hannes Haraldsson och sedan dess har romansen blomstrat. De har redan bockat av förlovning och ifjol fick de även sitt första barn, Tor.

Efter programmet fick Susanna en stor skara följare i sociala medier och numera går det att följa hennes vardag via plattformen Instagram. I öppenhjärtiga texter berättar hon om livets alla delar – och denna gång var inget undantag. Nu diskuterar hon tankarna kring moderskapet och beslutet för sonen Tor.

Exklusivt
Helena bryter tystnaden om skilsmässan: ”Kniv i hjärtat”

Susanna och Hannes kärlekssaga i Bonde söker fru

Susanna och Hannes gjorde båda stort intryck i tv-rutan. Men mot slutvalet hade dock Susanna det tufft. Det stod mellan Hannes och Jim och hon visste att en av dem skulle bli riktigt sårad.

– Men jag har nog aldrig varit inför ett sånt förnämt val, berättade hon för Aftonbladet då.

Sedan slutvalet har Susanna och Hannes kärlek gått från klarhet till klarhet. I en tidigare intervju med Hänt har Karlsson berättat om känslorna kring att Hannes vågade söka till programmet.

– Att du [Hannes] fick tummen ur och skrev ett brev, han är ju väldigt långsam på att ta tag i saker… Han är en romantiker, han kommer alltid hem med ett leende, han ger pussar och kramar och säger snälla saker. Han är världens finaste!

Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Karlssons bröllop hotat

Se klippet här!

Susanna om beslutet: ”Trots råd från BVC och andra föräldrar”

Parets son Tor kom till världen i augusti förra året och Susanna delar ofta med sig av bilder på den lilla.

Men i ett personligt inlägg på Instagram berättar hon nu sina tankarna kring moderskapet, insikten med att kanske bara få ett barn och att våga tro på sig själv.

Susanna berättar att hon sover dåligt på grund av att Tor vill ha fri tillgång till bröstet.

”Jag tycker ju ändå på det stora hela att det är värt ryggont och dålig sömn. För tänk om vi bara får Tor, tänk då om vi skulle ha låtit honom skrika sig till sömns via ”5minuters-läran” tvingat ner honom i spjälsängen och maniskt vant av tutten för att ”det är bättre för både honom och mig”?”, skriver Susanna.

Hon kommer då in på tacksamheten över att hon alltid går sin egen väg, trots råd från BVC och andra föräldrar.

”Jag kan ju inte utvärdera vårt sätt för ens om några år kanske och då kanske jag har helt andra åsikter (detta ska bli en spännande återblick), men jag försöker (trots råd från BVC och andra föräldrar) att fortsätta att gå på min magkänsla. Man får ta alla råd med en nypa salt och liksom köra på det som passar en själv? Jag är tacksam över att jag är av den sortens människa som alltid gjort som jag själv vill”

FOTO: Carolina Byrmo/TT / TV4

SENASTE NYTT!