Robinson-Hayes akut till sjukhus – första orden efter sjukdomsbeskedet

HAYES JEMIDE

Hayes Jemide är en av veteranerna i årets säsong av Robinson och är därmed ett välkänt ansikte för TV4-tittarna. Nu har han tvingats läggas in på sjukhus – läs hans egna ord här!
1:02

Efter reklamen: Robinson-Joel bryter ihop efter gruppens beteende: "Motbjudande"

(1:02)

Slå på ljud

Robinson 2022 är i full gång och det har hänt en hel del. Bland annat har Lag syd fått in corona i lägret och fem deltagare har tvingats lämna på grund av att de smittades av viruset.

Lag syd-medlemmen Christina Nordback, 34, har tidigare berättat för Hänt om den tuffa sjukdomstiden på ön. Det var nämligen inte bara covid som härjade i lägret utan deltagarna drabbades även av matförgiftning, magsjuka, salmonella och diarré.

– Att bli magsjuk och få salmonella på det där i tropisk storm med cykloner som snurrar omkring en. Alltså jag stod på stranden och spydde som en galning med vinden i håret. Jag kände mig som Carola. Det var den galnaste natten jag varit med om. Man sprang omkring utan byxor, ner i havet, sprutade diarré, berättade Christina för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför röstades Robinson-Hayes ut i ö-rådet

Lag nord har lyckligtvis klarat sig från sjukdomar, likaså veteranerna i Gränslandet. Men med tanke på det stora bortfallet i Lag syd fick alla "gränsländarna" komma in i Robinson och bildade då Lag öst.

Hayes Jemide, 47, Mattias Pettersson, 52, Linn Lund, 31, och Anna Frycklund, 55, var de deltagarna som befann sig på Gränslandet och blev Lag öst. Detta är en historisk förändring i Robinson, då man aldrig tidigare gjort något liknande med lagen.

Hayes resa i Robinson 2022 började mycket bra och efter en lottning mot Mattias blev han lagkapten för Lag öst. Men efter en vecka blev han den som röstades ut i ö-rådet. Detta berodde på att han fick höra håra ord om sig själv och han kände då att han inte ville vara i ett lag där han inte är omtyckt. Så han bad då om att få bli utröstad.

David Hellenius fräcka drag mot Renée

Robinson-Hayes akut till sjukhus – anledningen bakom

Efter detta har Hayes befunnit sig på Gränslandet och nu återstår det att se om han kommer lyckas tävla sig in i Robinson igen.

Nu har det gått drygt åtta månader sedan inspelningarna och deltagarna har landat hemma i Sverige. Men nu kan Hayes berätta om något olyckligt. På hans Instagram-story visar han nämligen upp en bild från en sjukhussäng där han ligger med påklistrade elektroder.

Nu avslöjar Hayes anledningen till det akuta sjukhusbesöket.

”Tarmvred deluxe”, förklarar Hayes.

Det verkar som att Hayes har en riktig otursdag.

”Klart saker och ting går åt helvete idag”, fortsätter han.

ROBINSON-HAYES

Hayes ligger på sjukhus.

FOTO: INSTAGRAM

”Tarmarna i kroppen rör sig med kramande rörelser som gör att maten förs framåt. Tarmvred innebär att det har blivit stopp i tunntarmen eller i tjocktarmen. Det är ett allvarligt tillstånd som oftast behöver behandlas på sjukhus.”, skriver 1177 Vårdguiden.

Hänt har sökt Hayes för en kommentar.

Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!