TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Edvin Rydings svar om kärleken och dejtandet efter Young Royals

07 okt, 2021 
https://image.hant.se/image-7885483?imageId=7885483&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=95.89&x=0&y=0
Mikael Einarsson
https://image.hant.se/image-7436433?imageId=7436433&width=1320&height=1320&cropw=52.04&croph=39&x=12.27&y=13.33
Angelica Hedlund
EDVIN RYDING
Edvin Ryding har gått från att vara en doldis till superstjärna efter sin medverkan i Netflix succéserie Young Royals.
Nu avslöjar 18-åringen svaret på frågan som alla vill veta.
Annons
4 snabba med Edvin Ryding & Omar RudbergBrand logo
4 snabba med Edvin Ryding & Omar Rudberg

Edvin Ryding, 18, har gått från att vara lite utav en doldis, till hyllad stjärna i Netflix-serien, Young Royals. Där gestaltar han tonårsprinsen Wilhelm och hans liv på den prestigefyllda internatskolan Hillerska.

I serien tvingas Wilhelm till slut konfrontera sin sexualitet, när han får känslor för en kille på skolan vid namn Simon – som spelas av Omar Rudberg.

Så ser Edvin Rydings relation med Omar Rudberg ut idag

När det var dags för premiären av den nya Bond-filmen No Time to Die var båda Young Royals-stjärnorna på plats. I en intervju med Hänt berättade Edvin om sin relation till Omar idag.

– Jag älskar att umgås med Omar, sa han då.

När Edvin och Omar träffades för första gången hade de ingen aning om att de skulle komma varandra så pass nära som de gjorde under inspelningarnas gång.

– Det var första gången vi träffades, på vår första provfilmning ihop. Jag vet inte, jag hade inga förväntningar. Jag såg bara fram emot att få jobba med Omar, berättade Edvin.

Annons

Omar fyllde i:

– Jag såg verkligen fram emot att få rollen. Det kändes rätt väldigt snabbt. Min magkänsla var att det skulle bli Edvin, så jag bara ”jag måste typ bli bästa vän med den här snubben”. Jag slajdade in i hans dm:s och bara ”Shoo, ska vi ta en fika eller?”, säger han och skrattar.

Edvin Ryding och Omar Rudberg har verkligen hittat varandra under inspelningarna av Young Royals. Foto: Karin Törnblom/TT

För Edvin Rydings del blev hans medverkan i succéserien en rejäl boost – i alla fall när det kommer till antalet följare på Instagram. Hans konto gick från att ha 2 000 tusen följare till sanslösa 1,2 miljoner.

Edvin Ryding om kärlekslivet

I en intervju med Aftonbladet berättar 18-åringen om hur han upplever uppmärksamheten efter att Young Royals blivit en sådan succé.

– Det är bisarrt, jag har fortfarande inte riktigt fattat det eftersom det är så stort. Jag hade verkligen inte förväntat mig det här. Men jag känner mig supertacksam.

Annons

Något många undrar är ifall Edvin Ryding är ihop med någon, eller om han är singel. För tidningen avslöjar skådisen nu att han faktiskt har ett ganska aktivt kärleksliv!

– Ja. Men jag dejtar lite, säger han till Aftonbladet.

Och när Edvin gästade Johanna Nordström och Edvin Törnbloms podcast Ursäkta hintade Young Royals-stjärnan om att han kanske legat med någon utav de andra skådisarna i succéserien. På en direkt fråga svarade han så här:

– Det kan jag inte gå in på…, säger han.

Edvin Ryding. Foto: Fredrik Sandberg/TT

FOTO: Charlotte Brunzell/Fredrik Sandberg/TT

Annons