ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Dominika Peczynski ger svar på tal – efter ryktet med Anders Borg

15 jan, 2023 
ANDERS BORG, DOMINIKA PECZYINSKI
Det var i somras som Anders Borg och Dominika Peczynski skickade in en skilsmässoansökan. Men paret är fortfarande sambos – vilket flera haft frågor om.
Många tror att de förlovat om sig och nu berättar Dominika för Hänt hur det egentligen ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedts vågade fråga om skandalfesten: ”Vi kan klippa bort”Brand logo
Jenny Strömstedts vågade fråga om skandalfesten: ”Vi kan klippa bort”

Anders Borg, 55, och Dominika Peczynski, 52, gifte sig 2018. Men i juni förra året, avslöjade Dominika på Facebook att paret tagit det gemensamma beslutet att skicka in en skilsmässoansökan till Tingsrätten.

Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid” skrev Dominika.

Men efter bara några dagar ångrade sig paret och Dominika försökte dra tillbaka deras ansökan. Men det gick inte och sedan dess är paret förlovade, något som folk runtomkring inte riktigt verkar förstått.

Nu berättar Dominika för Hänt hur det egentligen hänger ihop.

Dominika Peczynski om indragna skilsmässan

Efter skilsmässan berättade Dominika vad som hade hänt och vad det var som hade orsakat beslutet om parets skilsmässoansökan. Hon förklarade att hon är en impulsiv själ och att hon hade tagit upp skilsmässa i affekt vid flertalet tillfällen.

Annons

– Man kan inte säga att man ska skilja sig när man blir sur på sin man. Har man sagt det 5 783 gånger, då måste man till slut göra det, sa hon och fortsatte:

Det var stundens ingivelse, men det känns inte annorlunda nu. Vi är ihop och har inte gjort slut, och vi gjorde heller inte slut när vi skilde oss. Det var bara lite drama som behövde få komma ut, det behövde hända någonting.

Dominika Peczynski ger svar på tal efter ryktet – såhär ligger det till

Sedan dess har paret varit förlovade och det verkar minst sagt ha varit en del frågetecken kring parets status. Många tror nämligen att Anders Borg och Dominika Peczynski förlovade sig på nytt.

När Hänt träffar paret på Fadime-galan, på Berns i Stockholm, berättar de att så inte alls är fallet.

Annons

– Vi bor ihop, vi är sambos och förlovade, säger paret i kör och Dominika fortsätter:

– Vi har inte förlovat om oss som många tror. Utan det är ju bara så att när man skiljer sig så går man ju tillbaka till det man var innan, vilket var att vi var förlovade. Det är logiskt.

Paret ser nu fram emot ett mycket roligare och gladare år än det som var 2022, dessutom har de fått några nya familjemedlemmar i form av marsvin.

– Det är våra nya älsklingar, fyra stycken!, förklarar Dominika glatt för Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons