LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Dominika avslöjar: Därför vill hon inte vara gift med Anders Borg

28 jun, 2022 
André Färnsveden
Dominika Peczynski
Dominika Pezcynski och Anders Borg var gifta i fyra år.
Förra veckan ansökte paret om skilsmässa, men enligt Dominika är de fortfarande ett par.
På Instagram väljer den tidigare pop-idolen nu att berätta hur det ligger till.
Annons
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som giftaBrand logo
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta

Dominika Pezcynski och Anders Borg träffades 2014 och fyra år senare blev de äkta makar. Men i förra veckan tog äktenskapet slut, vilket Dominika bekräftade på sin Facebook.

Anders Borg och jag har gemensamt i dag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid”, skrev Dominika.

Oklarheten kring Dominika och Anders Borgs framtid

Dominika har tidigare berättat att beslutet att skilja sig var impulsivt efter att hon inte känt sig uppskattad av Anders.

Och nu har Dominika även delat en bild med en text från en krönika som Femina har publicerat. I texten refererar krönikören till Dominika och förklarar att hon också har varit i en relation där hon inte har känt sig uppskattad.

Annons

I inlägget väljer Dominika Pezcynski att gå in lite mer detaljerat i vad skilsmässan grundar sig i.

Texten handlar om mig och den lilla incidenten häromsistens, ni vet. När känslorna stormade” skriver hon.

Vidare ger hon även tips till män om hur de ska behandla sina fruar hemma.

Så ett tips i all välmening till karlar: vad ni än håller på med - sitter försjunkna i arbete på hemmakontoret, klipper gräsmattan i timmar, läser börsnyheter på mobilen inne i badrummet (ok, på muggen) skruvar med någon gammal apparat i källaren..... Whatever tickles your fancy. Gör det! Så mycket och ofta ni vill. Ingen kvinna missunnar sin man att ha egna intressen”, skriver hon och fortsätter:

”Men om frugan kommer in, vill ha lite uppmärksamhet och är sugen på att snacka en stund så släpp det ni har för händerna! Annars blir tanten sur och i värsta fall så.... ja, ni fattar. Nu blev det här rätt bra ändå. Anders och jag är kära och pinnar vidare, om än som "papperslösa".”

Annons

Hon bekräftar alltså att de fortfarande är i förhållande även om bristen på uppvaktning från Anders Borgs sida ledde till en skilsmässa.

Dominika ger svar till sina följare

I ett inlägg som hon publicerade efter skilsmässan kommenterade en följare att Dominika nu var ”fri som en fågel” samt att ”singellivet är underbart”. Dominika rättade då följaren och förklarade att så inte är fallet, vilket Svensk Dam tidigare rapporterat om.

”Jag är dock inte singel utan ihop med karln jag skilt mig ifrån.... Lite som en nytändning om jag får lov att säga..... känns så vuxet att vara gift. Ok, jag är väl barnslig då men alla blir ju saliga på sin fason”, svarar Dominika.

Följaren skriver då ytterligare ett svar:

Bättre sex nudå så länge det varar !

Dominika förklarar att det finns fler positiva saker att hämta ur skilsmässan men rekommenderar inte andra att göra samma.

Typ så. Och mer romantik också. Lite av ett lyft måste jag säga. Vill inte ge denna metod som relationsråd till någon annan, gubevars, men det KAN ju funka.....”, avslutar Dominika Pezcynski.

FOTO: SVT, TT/ Hans Shimoda

Annons