AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter skilsmässodramat – Dominika Peczynskis och Anders äktenskapsförord

23 jun, 2022 
André Färnsveden
anders och Dominika
Nyligen bekräftade Dominika Peczynski att hon och Anders Borg har skilt sig – för att sedan ångra sig.
Nu kan Hänt avslöja vad som står i deras skilsmässoansökan.
Annons
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som giftaBrand logo
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta

Dominika Peczynski, 51, har en lång meritlista. Hennes resa till kändisskap började när hon blev medlem i bandet Army of Lovers under 90-talet tillsammans med Camilla Hanemark, 57, Jean-Pierre Barda, 55, och Alexander Bard, 61. Sedan blev hon ena halvan av synthpop-duon Noveau Riche. Hon har även varit programledare både i Sverige och utomlands.

Den tidigare finansministern Anders Borg, 54, har haft en framgångsrik karriär. Mellan år 2002, då han blev moderaternas chefsekonom, till valförlusten 2014 då han avgick var han ett av de största namnen inom den svenska politiken.

Annons

Det blev inga gemensamma barn för paret men båda har barn från tidigare relationer. Dominika har två barn från två tidigare relationer med Claes Bari och Yoav Bartal, och Anders har tre barn med ex-frun Susanna Ölander Borg.

Dominikas Peczynskis och Anders Borgs skilsmässa

Makarna, som har varit gifta i fyra år, väljer nu att gå skilda vägar. Dominika bekräftade separationen under onsdags-kvällen.

Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid”, skrev Dominika på sin Facebook.

Men senare kom uppgifter om att Dominika ska ha ångrat skilsmässan. Något som hon avslöjade till Stoppa Pressarna, enligt Expressen. Där berättar hon att paret kommer att fortsätta att vara tillsammans även om de inte längre är gifta.

– Jag vill fortfarande vara ihop med honom, men inte som hans fru – utan hans tjej, säger Dominika Peczynski till Stoppa Pressarna.

Annons

Det framgår i Dominika Peczynskis och Anders Borgs äktenskapsförord

Inför äktenskapet ska par besluta om hur ägodelar och vinningar ska fördelas mellan dem. Och i Dominikas och Anders fall framgick det tydligt hur allt skulle fördelas.

Dokumenten skickades in den tredje november och godkändes senare samma månad, den 26 november, 2018. I parets äktenskapsförord beslutade de att alla vinningar, ägodelar och skulder, både före och under äktenskapet inte skulle delas, om inte någon av parterna har giftorätt i egendomen. Den enda gemensamma ägodelen som paret beslutade kring var bostaden, som de valde att dela på –hälften var.

Annons

De valde inte heller att utbyta några äktenskapsgåvor mellan varandra.

från tingsrätten
Äktenskapsförord
från tingsrätten
Avtal.
Annons

FOTO: TV4, discovery+

Annons