ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Dominika Peczynski visar upp familjelyckan med Anders Borg

19 nov, 2022 
anders borg, dominika peczynski
I somras skickade Dominika Peczynski och Anders Borg in skilsmässopapper, men ångrade sig redan dagen efter.
Nu visar Dominika upp den stora familjelyckan!
Annons
Jenny Strömstedts vågade fråga om skandalfesten: ”Vi kan klippa bort”Brand logo
Jenny Strömstedts vågade fråga om skandalfesten: ”Vi kan klippa bort”

Artisten Dominika Peczynski, 51, och vår före detta finansminister Anders Borg, 54, gifte sig för ganska exakt fyra år sedan. I november 2018 ringde alltså bröllopsklockorna för paret.

– Det ska bli härligt att gifta sig efter fyra år. November är den deppigaste månaden och därför ska det bli kul att lägga bröllopet då så man har något att se fram emot, sa Dominika då till Aftonbladet.

Innan paret äntligen fick sitt efterlängtade bröllop hade de varit tillsammans i fyra år. De båda har barn från tidigare relationer men några gemensamma barn för paret blev det inte. Anders har tre barn med sin ex-fru Susanna Ölander Borg och Dominika har två barn från två tidigare relationer med Claes Bari och Yoav Bartal.

Annons

Dominika Peczynski och Anders Borg ansökte om skilsmässa

Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid”, skrev Dominika på sin Facebook.

Men redan en dag senare gick Dominika ut med att hon ångrat sig. I en intervju förklarade hon att hon var besviken på maken och då tog beslutet.

Enligt Dominika togs beslutet om att skiljas på grund av att hon inte känt sig sedd av maken Anders. Han ska då ha prioriterat att läsa tidningar på sin ipad istället för att umgås med henne vilket ledde till att hon fattade beslutet om att skiljas och fick igenom ansökan snabbt med bekräftelse via Bank-id.

Men redan efter en dag ska beslutet alltså ha ändrats, men några planer på att dra tillbaka skilsmässoansökan var inte frågan om.

– Jag vill fortfarande vara ihop med honom, men inte som hans fru – utan hans tjej, sa Dominika Peczynski då.

Dominika visar upp familjens nya tillskott

Men nu verkar det dock som att det är bättre än någonsin mellan paret. På Instagram kan Dominika nu avslöja att de fått några nya små medlemmar i familjen.

”Idag fick vi fyra nya marsvinskompisar. Det här är två av dem, Lollo och Elizabeth.”, skriver Dominika.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Cecilia Liljeton/TT

Annons