ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hans Fahlén tillbaka i tv-rutan igen – bilden visar: ”Äventyr”

15 jan, 2023 
Hans Fahlén
En som nu gör comeback i tv-rutan är ingen mindre än Hans Fahlén!
Nu berättar han om glädjen.
”Helt nytt äventyr för mig”, skriver tv-profilen till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”Brand logo
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

TV4-profilen Hans Fahlén, 58, var länge en folkkär och mycket populär programledare som vi kunde följa i program som När och Fjärran och Fångarna på fortet.

Dessutom var han en av programledarna för Spårlöst och ledde även Farmen under en period för att sedan sluta på TV4. Men nu skymtas han i tv-rutan igen – men inte som reporter eller programledare.

Hans Fahlén en av deltagarna i Över Atlanten – tillbaka i tv-rutan

I den nya säsongen av Över Atlanten seglar sex svenska kändisar över Atlanten med segelbåt. Med sig har de kaptenen Gunnar ”Gurra” Krantz och allting filmas för att sedan sändas i kanal 5.

Annons

I årets säsong deltar Anders Svensson, 46, Maria Montazami, 57, Mikkey Dee, 59, Nassim Al Fakir, 45, Julia Dufvenius, 47, tillsammans med Hans Fahlén.

I ett meddelande till Hänt skriver Hans att det känns roligt och att det blir en kontrast mot ”fjällvärlden” i Åre.

”Det känns topp, helt nytt äventyr för mig i stor kontrast till fjällvärlden hemma i Åre. Och så ett gott gäng att få dela det hela med”, skriver Hans till Hänt.

Hans Fahlén.
Hans Fahlén.

Fahlén om sonens chock: ”När jag fick frågan skrek min son rakt ut”

På Instagram har Hans publicerat en bild på sig själv med deltagarna.

”Över Atlanten, i morgon måndag kastar vi loss efter några dagars inspelning på ön. Gurra och hans Swan 70 Adrianne 2 ska ta med oss på vårt livs äventyr”, skriver Hans Fahlén.

Annons

– När jag fick frågan skrek min son rakt ut och sa ”Lägg av! Ska du vara med?”, han gillar ju programmet, säger Fahlén även till Aftonbladet.

Hans Fahlén bevakade OS i Peking förra året

Idag driver Hans ett eget produktionsbolag. Du kanske såg honom i början av 2022 i tv-rutan? Då bevakade han nämligen OS som Discoverys reporter. Det visade sig att han själv tävlat i landslaget och har en stark koppling till just vintersport.

Men nu ser vi honom alltså i Över Atlanten – som bara Hans Fahlén och inte reporter. Stort lycka till!

FOTO: TT

Annons